Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fuglehuse & fuglekasser (70)

Fuglehuse, foderkasser og insekthuse Der findes ikke noget bedre end at nyde sin morgenkaffe på terrassen eller i haven, mens fuglene synger og holder dig med selskab. Fugle i haven skaber liv og glade dage, og vil du tiltrække dem, er det en go..

1-32 af 70 produkter

Special Price 74,95 kr. Regular Price 169,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 70 produkter

Fuglehuse, foderkasser og insekthuse

Der findes ikke noget bedre end at nyde sin morgenkaffe på terrassen eller i haven, mens fuglene synger og holder dig med selskab. Fugle i haven skaber liv og glade dage, og vil du tiltrække dem, er det en god idé at tilbyde dem lidt ly i form af et fuglehus. 

 
Hos BAUHAUS har vi et stort udvalg af fuglehuse til haven og terrassen, så du uden tvivl kan få fuglene til at kredse om dit hjem. Derudover har vi også et bredt sortiment af insekthuse, så din have kan summe af liv.

 

Fuglekasser i haven - hvordan og hvorledes?

Det kan være svært for de mange fugle, der yngler i huller at finde et egnet sted for dem. Men du kan let hjælpe fuglene ved blot at sætte nogle fuglehuse op i din have. Og så er der tilmed flere fordele ved at have mange fugle i haven. Eksempelvis æder fuglene mange af de insekter og smådyr, som vi betragter som skadedyr i haven. Et musvitpar skal fange flere tusinde insektlarver for at opfostre et kuld unger. 

 
Du finder et stort udvalg af fuglekasser hos BAUHAUS her på siden, og vi har mange fuglehuse til de små mejser. Du kan hænge mejsekasserne op med ca. 1 kasse pr. 200 m2 i en standard villahave. Der må gerne være flere fuglehuse i haven, for mange fuglearter foretrækker nemlig en ny fuglekasse til et nyt kuld.


Hvis du vil have fuglehuse til stære og spurve, så kan du godt hænge fuglehusene tæt. De yngler nemlig i kolonier, og så er det bedst, hvis fuglehusene vender enten mod nord eller øst. 
Typisk er det bedst at hænge dine fuglehuse op om efteråret. Dermed kan fuglene nå at vænne sig til deres nye hjem inden foråret. Men du kan alligevel sætte fuglehusene op året rundt, og mange fugle overnatter i dem om vinteren, så dit fuglehus er ofte beboet uanset årstiden. 

 
Når ynglesæsonen for fuglene er ovre, skal fuglehusene renses. Det er en god idé at bruge handsker, når du rengører fuglehuset og fjerner det gamle redemateriale. Sørg altid for, at fuglehusene er i god stand. Hvis fuglehuset bliver råddent, kan et kuld fugleunger nemlig falde ud af den rådne bund. 

Du vil ikke blive i tvivl, når der kommer liv i fuglehuset, for fuglene vil flyve med materiale til deres rede, og så vil de ruge på æggene. Når æggene er klækket, vil fugleparret flyve med mad til ungerne. Vær forsigtig med at kigge i fuglehuset, da ungerne kan blive opgivet, hvis der er for mange forstyrrelser. 

Få et femstjernet insekthotel i din have

Hos BAUHAUS kan du også finde insekthuse - også kaldet insekthoteller - til din have. Et insekthotel er et kunstigt levested, som insekterne kan bo og søge skjul i. Oftest er insekthotellerne indrettet således, at der er forskellige rum til forskellige insektarter.

 
Det er nyttigt at have insekter i haven, men det betyder ikke nødvendigvis, at de skal være lige dér, hvor du befinder dig mest. Derfor kan du sagtens placere insekthotellet bagerst i haven, hvor der er solrigt og gerne i ly for blæst. Dertil skal insekthotellet placeres ca. 2 meter over jorden. Hvis du gerne vil have flere insekter i din have, så kan du læse vores guide om bier og insekter lige her.

 
Det er dog ikke alle insekter, der er lige velkomne i haven. Det er især hvepsene, der hurtigt kan ødelægge den gode stemning, så hvis du gerne vil bekæmpe dem, så har vi også lavet en guide til, hvordan du kan gøre det. Du kan læse guiden om kampen mod bier her

Køb dit fuglehus online hos BAUHAUS

Når du finder det helt rigtige fuglehus til din have, så kan du nemt bestille det direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så får du hurtigt masser af liv i haven. Vi kan levere både til din egen hjemadresse eller til dit nærmeste BAUHAUS byggevarehus med vores Click & Collect. Det er selvfølgelig helt op til dig, hvad du foretrækker. 

 
Alternativt har du også altid mulighed for at komme og besøge os i et BAUHAUS byggevarehus nær dig, hvis du gerne vil se nærmere på vores sortiment af fuglehuse. Her kan vores erfarne medarbejdere give dig yderligere information og rådgivning og svare på dine spørgsmål. Så får du nemlig det rette fuglehus hjem til din have.

 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.