Indlæser

PLUS komposithegn

PLUS KomposithegnKomposit er et vedligeholdelsesfrit og miljøvenligt materiale, som er lavet af 60% genbrugstræ, 30% genbrugsplastik og 10% bindemiddel. Denne sammensætning sikrer, at produktet ikke går i forrådnelse, og at man samtidigt slipper..

PLUS Komposithegn

Komposit er et vedligeholdelsesfrit og miljøvenligt materiale, som er lavet af 60% genbrugstræ, 30% genbrugsplastik og 10% bindemiddel. Denne sammensætning sikrer, at produktet ikke går i forrådnelse, og at man samtidigt slipper for at vedligeholde produktet. Du får dermed et produkt, som uden problemer står i 15-20 år – det eneste dit hegn har brug for, er, at du afvasker det med din højtryksrenser en gang om året eller efter behov.

Hvorfor vælge et komposithegn:

  • Der er minimal vedligeholdelse ved et komposithegn i modsætning til et hegn i traditionelt træværk.
  • Der sker ingen angreb fra skadedyr med komposit, da det er yderst modstandsdygtigt over for insekter som termitter og borebiller.  
  • Man kan forvente, at et komposithegn fra PLUS har en levetid på 20-25 år, og det er endda uden vedligeholdelse.
  • Man får ingen splinter i hænderne på en varm forårs- eller sommerdag, for kompositplanker har en fast struktur, som ikke går i opløsning.

Vælg det rigtige komposithegn:

Som det første skal du finde ud af, hvilke funktioner og behov hegnet skal opfylde. Skal dit hegn afskærme for vinden? Hvilken størrelse skal dit hegn have? Skal du have mulighed for at nyde udsigten bag hegnet og skal det blot være en afgrænsning til terrassen?
Med PLUS får du et væld af muligheder inden for hegnsløsninger – her kan du vælge imellem to serier, hvis du går efter det miljøvenlige valg med komposithegn: Artura og Futura.

 

Artura-serien: Artura giver dig muligheden for at skræddersy din hegnsløsning. Kombinér det flotte skifergrå hegn med enten stålstolper eller kompositstolper og få et flot og tidløst hegn, som passer til enhver stil.
Ved opsætning monteres stålprofilerne direkte i den valgte stolpe, hvorefter man lader profilplankerne glide let ned.

Futura-serien: Futura findes i fire højder og to bredder og kan således dække ethvert behov for at få mere privatliv, tryghed og læ i haven eller omkring terrassen. Futura kan kombineres med glaselementer, så du undgår at miste udsynet til omgivelserne til fordel for læ på terrassen. Du kan supplere med låger/porte, hvis du ønsker det. Ved opsætning monteres stålprofilerne direkte i stolpen, hvorefter man lader profilplankerne glide let ned.

Både Artura og Futura hegn fås i flere forskellige størrelser og giver dig mulighed for at skabe et hegn, som passer præcist til din have eller terrasse.

BAUHAUS har altid skarpe priser på komposithegn og et stort udvalg i mange forskellige størrelser.

Se hele udvalget her: PLUS komposithegn

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.