Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Tørrestativer

(14)
Hos BAUHAUS sælger vi tørrestativer i flere forskellige prisklasser - alt afhængig af dine ønsker og behov. Tørrestativet er for mange husstande en uundværlig del af hjemmet, da der typisk - især hos de lidt større familier - er meget tøj, der..

Viser 14 produkter

Tørrestativ udendørs

Hos BAUHAUS sælger vi tørrestativer i flere forskellige prisklasser - alt afhængig af dine ønsker og behov. Tørrestativet er for mange husstande en uundværlig del af hjemmet, da der typisk - især hos de lidt større familier - er meget tøj, der skal tørres. I vores sortiment finder du blandt andet tørrestativer fra populære producenter som Plus, Artweger og Unogarden. Se også vores samlede udvalg af haveartikler.

Find udendørs tørrestativer til haven

Hos BAUHAUS kan vi tilbyde flere forskellige tørrestativer til udendørs brug. Den type du skal vælge afhænger af, hvordan det passer ind i dine omgivelser derhjemme og mængden af vedligehold, du vil udføre.

Vi har blandt andet det klassiske udendørs tørrestativ i trykimprægneret træ. Dette vasketøjsstativ passer ind i de fleste haver og giver dig samtidig masser af plads på vasketøjssnoren. Træet er trykimprægneret, og tørrestativet kan derfor holde til at stå ude i flere år. Hvis du gerne vil forlænge levetiden, så kan du vælge at give stativet en gang træolie eller en anden egnet træbeskyttelse.

En anden mulighed er et vasketøjsstativ med stolper i galvaniseret stål. Det kræver nemlig ingen vedligeholdelse - kun en fugtig klud over snoren til tider. Dertil har vi naturligvis også paraplytørrestativer, som du kan folde ned, når du ikke bruger det. Disse modeller bliver ofte monteret med et jordspyd, så du har mulighed for at tage det ind, når du ikke bruger det.

Det kan fås i forskellige størrelser afhængigt af, hvor meget plads du har brug for. Paraplystativet kræver ligeledes kun minimal vedligeholdelse. Det gælder dog for alle udendørsstativer, at du bør aftørre snørerne regelmæssigt for at undgå mærker på dit tøj.

Det er en god idé at hænge vasketøjet udendørs

Det er optimalt at hænge tøjet til tørre udendørs på et tørrestativ. Det mest oplagte sted at fastmontere tørrestativet er dér, hvor du har let ved at komme til, og hvor det hverken forstyrrer øjet eller fylder for meget i haven. Dertil er det også en fordel at placere tørrestativet, hvor der ikke er direkte sol, idet solen kan blege farvede tekstiler.

Når du bruger dit tørrestativ udendørs, er det først og fremmest en god idé at tjekke, om tørresnoren er helt ren. Den kan nemlig godt blive både støvet og tilmed få spor af alger, hvis den ikke er blevet brugt længe. Hvis tørresnoren dog er meget beskidt eller medtaget, så kan det være, at du skal skifte den ud.

Du kan tørre dine tekstiler udendørs, med mindre luftfugtigheden er under dugpunktstemperaturen. Det betyder, at du også kan tørre dit tøj i frostvejr. Du kan også se udvalget af tørrestativer til indendørs brug.

Tips og trick til at tørre dit tøj udenfor

Selv om tøjvask er en helt almindelig pligt i husholdningen, så er der nogle gode tips og tricks, som du kan bruge til at give dig et bedre resultat. Hvis du vil hænge dit vasketøj udenfor, bør du altid sørge for at køre tøjsnoren over med en fugtig klud. Det kan nemlig ikke undgås, at den bliver snavset af at hænge ude, og det vil være spildt arbejde at få snavs på dit nyvaskede tøj.

Hvis du gerne vil undgå klemmemærker på tøjet, så kan du sætte klemmen i sømmene på dine t-shirts og trøjer og i linningen på dine bukser. Hvis du vil hænge dit vasketøj op udendørs, kan du også få brug for et jordspyd til dit tørrestativ. Det gælder især, hvis du vælger et paraplystativ, hvilket typisk bliver monteret i et jordspyd. Det sikrer nemlig et solidt og holdbart stativ, og du kan stadig tage stativet ind, hvis det bliver uvejr.

Køb dit udendørs tørrestativ online hos BAUHAUS

Når du har fundet det rette tørrestativ udendørs hjem til dig, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig få tørret dit vasketøj på en god måde. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af tørrestativer. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information. På den måde kan du være sikker på at få det rette tørrestativ med hjem.

 

FAQ:

 

  1. Hvad er et godt udendørs tørrestativ?
    Et godt udendørs tørrestativ er dét, der både er holdbart og lavet i en høj kvalitet. Du kan få forskellige typer udendørs tørrestativer, så det gælder også om at finde en variant, der passer til dine behov. Generelt kan det være en fordel at vælge en lidt dyrere model i stedet for det allerbilligste alternativ.
  2. Hvilket tørrestativ er bedst? 
    Det bedste tørrestativ er dén model, der bedst imødekommer netop dine ønsker og behov. Hos BAUHAUS finder du forskellige modeller, som du kan bruge til at hænge tøj op på. Dertil er det også nødvendigt, at du finder en størrelse, der passer til dig. Det er nemlig ikke ligegyldigt, om du er alene, eller om I er en stor familie.
  3. Hvordan sætter man et tørrestativ op?
    Der er flere måder til at sætte dit tørrestativ op på. Først og fremmest er det dog mest vigtigt, at stativet står stabilt og godt, så det ikke vælter eller kan give sig i jorden. Du kan både støbe tørrestativet ned i jorden, eller du kan grave huller til tørrestativets stolper.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.