Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Trådhegn (175)

På jagt efter trådhegn til haven? Hos BAUHAUS har vi et imponerende sortiment af alt, du skal bruge til at lave et godt og stabilt trådhegn. Et trådhegn er oplagt, hvis du har kæledyr, som ikke må løbe ud, men det kan også bruges i forb..

1-32 af 175 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 175 produkter

Trådhegn

På jagt efter trådhegn til haven? Hos BAUHAUS har vi et imponerende sortiment af alt, du skal bruge til at lave et godt og stabilt trådhegn. Et trådhegn er oplagt, hvis du har kæledyr, som ikke må løbe ud, men det kan også bruges i forbindelse med beplantninger og lignende, hvor grene og blomster kan få lov til at sno sig om hegnet.

Trådhegn til din have

Et trådhegn hjem til din have har mange anvendelsesmuligheder, og det kan eksempelvis bruges som et havehegn til at indhegne din grund, så dine kæledyr ikke løber væk.

Hvis du er i tvivl om, hvordan et trådhegn vil se ud i din have, og om det vil ødelægge det æstetiske udtryk, så kan du med fordel vælge et grønt trådhegn, der falder i ét med omgivelserne. 

Vil du anvende et trådhegn som i skel, så bør du snakke med din nabo om trådhegnets højde, så begge parter er enige, og I kan undgå konflikter. På samme måde skal du også undersøge, om der kan være specielle regler i lokalplanen, som du skal være opmærksom på, inden du sætter dit trådhegn op. 

Mange anskaffer sig et trådhegn for at undgå, at dyr kommer ind på grunden og ødelægger havens blomster og planter. Både rådyr og harer kan i deres jagt på føde sagtens finde på at gå ind på din grund, hvilket et trådhegn kan være med til at forhindre.

Der er flere metoder på at sikre sig på, at vilde dyr ikke kommer ind i din have. Men én af de letteste metoder er dog at sætte et trådhegn op. Selve monteringen er ligetil, og et trådhegn kan sagtens holde dyrene ude af din have.

Hvis du vælger at anskaffe dig et trådhegn med formålet om at beskytte haven mod rådyr, så bør hegnet være minimum 180 centimeter i højden. Alternativt kan du også overveje et dyrehegn, der er specifikt designet til at holde dyrene ude.

I BAUHAUS har vi lavet en guide til dig om forskellige typer hegn, som du kan anvende i din have, og hvad du skal være opmærksom på. Du kan læse guiden her.

Montering af trådhegn derhjemme

Ligesom ved andre typer hegn så er der både fordele og ulemper ved at sætte et trådhegn op i haven. En oplagt fordel ved trådhegnet er naturligvis, at det næsten er vedligeholdelsesfrit. Du behøver derfor ikke bekymre dig om at male hegnet eller efterbehandle hegnet med træbeskyttelse - i modsætning til hegn lavet af træ. 

Dertil er et trådhegn ligetil at sætte op i haven, og det er et billigere alternativ end andre typer hegn. Hvis du dog er på udkig efter en æstetisk løsning til din have, så er trådhegnet måske ikke den mest hensigtsmæssige løsning for dig. Her vil andre typer hegn af eksempelvis træ eller glas være at foretrække. Du finder vores samlede udvalg af hegn og tilbehør dertil her.

Du kan med fordel anvende trådhegn, hvis du bor i et områder med adgang til udsigt, da trådhegn ikke skærmer for udsigten. Trådhegn giver dig dog heller ikke meget privatliv, som andre typer hegn vil gøre.

Når du monterer dit nye trådhegn derhjemme, så er det vigtigt, at du monterer stolperne stabilt i jorden, så hegnets funktionalitet kan opretholdes. Stolperne bør graves ned i en vis dybde og gerne minimum 80-90 centimeter. Det kan du gøre med en pælehammer eller et pælebor.

Det er fornuftigt at beregne 1,5-2 meters afstand mellem stolperne. Hvis du skal anlægge et hegn på en stor grund, så kan du bruge en afstandspind, der gør arbejdet betydeligt lettere for dig.

Køb dit trådhegn online hos BAUHAUS

Når du har fundet et trådhegn, der imødekommer dine behov, så er det let og enkelt at bestille det direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig hurtigt få indhegnet din have. Vi leverer både til din egen adresse eller til dit lokale BAUHAUS byggevarehus med vores Click & Collect. Du bestemmer naturligvis selv, hvad der er lettest for dig.

Du er også altid velkommen til at besøge os i et af vores BAUHAUS byggevarehuse, hvis du gerne vil se nærmere på vores sortiment af trådhegn. Vores kompetente medarbejdere kan give dig yderligere information, og de kan svare på dine spørgsmål. Så er du nemlig sikker på at få det helt rette trådhegn med hjem.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.