Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Trillebøre & sækkevogne (41)

En trillebør er et uundværligt redskab at have i haven. Den kan hjælpe dig med at flytte både tunge og lette materialer rundt. Det kan for eksempel være haveaffald, jord og grus. Vi har en række forskellige former for trillebøre, hvilket..

1-32 af 41 produkter

Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
5.649,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 41 produkter

Trillebøren gør arbejdet i haven meget enklere

En trillebør er et uundværligt redskab at have i haven. Den kan hjælpe dig med at flytte både tunge og lette materialer rundt. Det kan for eksempel være haveaffald, jord og grus. Vi har en række forskellige former for trillebøre, hvilket er med til at gøre det nemt for dig at finde den rette. Rul op på siden og find den rigtige trillebør til din have!

Har du en have, er en trillebør et helt uundværligt redskab for dig. Med den kan du flytte store mængder af haveaffald, sten, grus, fliser og meget andet på en sikker, effektiv og økonomisk korrekt måde. Det er med til at gøre, at arbejdet i haven kommer til at være meget nemmere og gå langt hurtigere.

Er du på jagt efter en ny, god trillebør? Hvis ja, kan du med fordel finde den her hos os. Vi forhandler nemlig et pænt udvalg af trillebøre, der er funktionelle, holdbare og af høj kvalitet.

Vi forhandler blandt andet modeller fra producenter som Danbøren, Ravendo og Stiga. Du kan derfor trygt tage et kig på vores udvalg, for kvaliteten er helt sikkert i orden.

Tre fordele ved trillebøre:

  • Holdbar og robust kvalitet, så de kan bruges i haven hele året 
  • Mulighed for at køre med et stort læs og stadig have styr på trillebøren
  • Står stabilt, når du læsser den – også med et tungt læs

Kan bruges hele året

Vores trillebøre er alle skabt i en holdbar kvalitet, der gør, at de kan bruges hele året. Det er en kæmpe fordel for dig, da trillebøren jo netop skal bruges til en række forskellige opgaver i haven i løbet af året. Derfor er det rart, at du kan tage den frem, lige meget om det regner, sner eller solen skinner. 

Trillebøren har dog bedst af at blive sat i læ, når du ikke bruger den. Det er med til at give den en meget længere levetid. Du kan vælge at sætte den i carporten, garagen eller skuret.

God kontrol over trillebøren gør havearbejdet sikkert

Når du skal køre med et stort læs på trillebøren, er det vigtigt, at den er nem for dig at styre. Det er med til at gøre, at du langt bedre kan kontrollere den, når du for eksempel skal lægge jord i en bunke eller have haveaffald hen i kompostbunken.

Alle vores trillebøre har et godt greb, og du har derfor en god kontrol over trillebøren hele vejen igennem. Det er med til at gøre, at havearbejdet bliver langt mere sikkert for dig at udføre.

Stabil trillebør giver øget tryghed

Et andet vigtigt element i forhold til, at trillebøren bliver mere sikker at bruge, er, at den er meget stabil, når du laster den. Selv hvis du kommer tunge læs i den, er det vigtigt, at din trillebør står helt stille. Det er med til at gøre, at du er sikker på, at den ikke kommer til at vælte ned over dig eller andre.

Alle vores trillebøre er skabt, så de står meget stabilt, så længe du bare stiller dem på et stabilt underlag. Dermed kan du nemt læsse den med tunge materialer som grus, sten og fliser uden at være bange for, at den vælter.

Sådan vælger du den rigtige trillebør

Når du skal vælge en trillebør, er der en række forskellige aspekter, som du skal have øje for. Det er først og fremmest, om børen skal have oppustelige gummihjul eller massive hjul. De massive hjul skaber dybere hjulspor i græsplænen og jorden. Derfor er der mange, der foretrækker gummihjulene. De er dog også dyrere.

Skal du i høj grad bruge trillebøren til at flytte tunge materialer som jord, grus, sten og fliser, er det vigtigt, at du vælger en bør, hvor støttebenene er svejset fast til den. Det giver en trillebør, der i langt højere grad kan holde til de tunge materialer. Hvis du primært regner med at flytte haveaffald som visne blade, ukrudt og afskårne grene, kan du i højere grad gå med en model, hvor støttebenene er skruet på. De er nemlig som regel billigere.

Det bedste vil altså være, at du køber en trillebør med gummihjul, hvor støttebenene er svejset fast til trillebøren. Det vil være den, som du kan bruge til flere formål, og som højst sandsynligt vil holde i flest år. I mange tilfælde kan du dog også nøjes med en billigere model med massive hjul og støtteben, der er skruet fast.

Når du køber en trillebør, er det også vigtigt, at du sørger for at have de rette redskaber at bruge sammen med den. Det er for eksempel en skovl, spade og en greb.

Med den rigtige trillebør bliver havearbejdet meget nemmere

Lige meget om du elsker at udføre arbejde i din have, eller du bare gerne vil have det overstået i en fart, er det vigtigt, at du sørger for at have de rette redskaber til det. Det er med til at gøre, at du nemt kan få klaret arbejdet, og at du ikke overbelaster dig selv.

Det er hårdt for dig at skulle arbejde i haven. Derfor er det også vigtigt, at du har et redskab som en trillebør til at hjælpe dig. Det gør, at du langt mere effektivt kan få flyttet rundt på haveaffald, jord, grus, sten og meget mere.

Du kan bestille din nye trillebør lige her hos BAUHAUS. Vores store udvalg gør det nemt for dig at finde den, der passer til dig. Du kan vælge at få trillebøren sendt direkte til din adresse, men kan også vælge selv at hente den nede i et af vores varehuse. Det sidste kalder vi Click and Collect, og det er en smart løsning i forhold til, at du kan være sikker på, at vi har den trillebør, som du gerne vil købe, og at afhentningen foregår nemt og uden problemer.

Rul op på siden og find den trillebør, der passer til dit behov.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.