Indlæser

Vandingsartikler

(587)
    Når din græsplæne, dine blomsterbede og dine krukker skal vandes, er det rart med noget ordentligt vandingsudstyr - og det kan du finde her hos BAUHAUS.   Vi forhandler et stort udvalg af vandingsartikler, herunder slangekoblinger, sla..

1-32 af 587 produkter

1.478,36 kr. Regular Price 1.847,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 587 produkter

 

Haveslanger og tilbehør

 

Når din græsplæne, dine blomsterbede og dine krukker skal vandes, er det rart med noget ordentligt vandingsudstyr - og det kan du finde her hos BAUHAUS.

 

Vi forhandler et stort udvalg af vandingsartikler, herunder slangekoblinger, slangevogne, haveslanger, vandingsanlæg og meget mere. Med vores udvalg sikrer du, at din have ikke tørrer ud, men forbliver flot og frodig.

 

Haveslangen er et uundværligt redskab

Det er naturligvis mest oplagt at bruge din haveslange i haven, men du kan også bruge haveslangen til mange andre formål. For eksempel er haveslangen nyttig, når du skal vaske bil, vinduer eller fliser. På den måde kan du holde hele din bolig flot og indbydende. Det er nemt og hurtigt at udskifte de enkelte dele til haveslangen, så de passer til dit specifikke projekt.

 

En ganske almindelig haveslange udsender en vandstråle, men du har brug for at kontrollere vandet, så kan du koble en sprøjtepistol til. Så kan du selv bestemme, om vandstrålen skal være smal, bred, kraftig eller svag.

 

Med en slangevogn bliver det endnu nemmere at benytte din haveslange. En slangevogn giver dig nemlig bedre kontrol over vandingen af haven, og transporten af haveslangen bliver ligeledes mindre besværlig.

 

Hvilken haveslange skal du vælge?

Der er forskellige faktorer, som du skal tage stilling til, inden du vælger en haveslange. Først og fremmest er det en god idé at tage udgangspunkt i, hvor stor din have er, for det er nemlig vigtigt for haveslangens længde. Du kan måle din have ved at starte ved din vandhane og så gå til det yderste sted, hvor du har brug for haveslangen. Det kan give dig et indtryk af, hvor lang din nye haveslange skal være.

 

Hos BAUHAUS kan du finde haveslanger i forskellige prisklasser, men typisk anbefaler vi ikke, at du vælger den billigste model, der oftest kun holder til en enkelt sæson. Derimod er det mere nyttigt at investere i en pålidelig haveslange, der er robust, og som ikke lækker vand efter brug.

 

Du kan eksempelvis vælge en haveslange, der er lavet i et blødt materiale, der ikke krøller sammen, for det mindsker nemlig belastningen af materialet, så du undgår, at der går hul på haveslangen.

 

I den forbindelse kan du tilmed overveje, om du skal have en slangevogn eller en slangeholder, der kan opbevare din haveslange korrekt. På den måde krøller haveslangen ikke sammen, og du forebygger ligeledes unødig slitage. Flere producenter laver robuste og slidstærke haveslanger i stof og lignende materialer, så de ikke fylder så meget, og de vejer også mindre.

 

Du kan i høj grad overveje at vælge en haveslange i stof, der både er praktisk og slidstærk. Denne variant er tilmed ideel, hvis du mangler opbevaringsplads til dine haveredskaber.

 

Tilbehør til haveslanger

Hos BAUHAUS kan vi tilbyde dig et stort udvalg af haveslanger samt alt det tilbehør, som du måske også har brug for. Det kan eksempelvis være, at du mangler:

 

  • Slangekoblinger: Disse bruges imellem vandhanen og haveslangen. De er både pålidelige og vandtætte, så du undgår unødig vandspild. Du kan få en smart vandstop-funktion, så tilførslen af vand automatisk stopper, når du fjerner vandingstilbehøret.

 

  • Slangevogne/slangetromler: Du kan anvende en slangevogn eller en slangetromle, hvis du gerne vil opbevare din haveslange ordentligt og dermed forlænge dens levetid. Du kan vælge imellem forskellige varianter, der blandt andet inkluderer en vægmonteret boks eller en bærbar enhed. Uanset, hvilken løsning du vælger, så er slangevogne og slangetromler designet til at være nemme at bruge, stabile og robuste.

 

  • Sprøjtepistoler og dyser: En sprøjtepistol er ideel for dig, der har potteplanter, blomsterbede og andre “skrøbelige planter”, som ikke tåler alt for meget vandkraft. Med en sprøjtepistol kan du nemt justere kraften af vandet. En dyse er et oplagt stykke tilbehør til rengøringsopgaver, hvor du ligeledes kan justere vandstrålen efter tryk og mængde. Hvorvidt du skal vælge en sprøjtepistol eller en dyse afhænger af dit projekt og din ønskede effekt af vandingen.

 

Køb din haveslange online hos BAUHAUS

Når du har fundet den rette haveslange hjem til din have, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig sikre dig, at din have ikke tørre ud. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

 

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af haveslanger og alt tilbehøret dertil. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information. På den måde kan du være sikker på at få den rette haveslange med hjem.

 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.