Indlæser

Snefræsere & -slynger

(9)
Er du husejer kender du sikkert også til den sure pligt, det er, når sneen falder, og du skal ud og rydde sne fra vejen. Heldigvis kan snerydning klares meget effektivt med en sneslynge, en snefræser eller en snerydder, der hurtigt får fjernet s..

Viser 9 produkter

Kun webshop
4.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
2.599,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
5 års garanti
9.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
24.974,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect

Viser 9 produkter

Sneslynger og snefræsere til alle behov

Er du husejer kender du sikkert også til den sure pligt, det er, når sneen falder, og du skal ud og rydde sne fra vejen. Heldigvis kan snerydning klares meget effektivt med en sneslynge, en snefræser eller en snerydder, der hurtigt får fjernet sneen, så du kan komme videre med dagens gøremål. Se vores mange forskellige modeller herunder, og bestil din nye snerydder online hos BAUHAUS i dag


Sneslynger og snefræsere til alle behov

Er du husejer kender du sikkert også til den sure pligt, det er, når sneen falder, og du skal ud og rydde sne fra vejen. Heldigvis kan snerydning klares meget effektivt med en sneslynge, en snefræser eller en snerydder, der hurtigt får fjernet sneen, så du kan komme videre med dagens gøremål. Se vores mange forskellige modeller herover, og bestil din nye snerydder online hos BAUHAUS i dag.

En snerydningsmaskine af den ene eller den anden slags er helt uundværlig, hvis du ikke vil bruge timevis med en skovl på at rydde sne ude på vejen foran dit hus. Det er ofte ikke særligt effektivt, og før du får set dig omkring, er der faldet ny sne, som du kan bruge dyrebar tid på at fjerne. Så er det bedre at købe en snerydningsmaskine, og hos BAUHAUS finder du både sneryddere, snefræsere og sneslynger til ethvert behov for rydning af sne.

 

Effektiv snerydning på nul komma fem

Når du skal på udkig efter en ny og super funktionel maskine til snerydning, er det en god idé at tænke godt og grundigt over dine behov. Tag først og fremmest stilling til, om du drømmer om en klassisk snerydder eller måske om en snefræser eller en sneslynge? Når du har truffet dit valg, kan du begynde at bevæge dig mere ned i detaljerne. Skal maskinen eksempelvis have lys på, så du kan bruge den til snerydning tidligt om morgenen og sent om aftenen? Har du brug for en maskine med en kraftig motor, der ikke kun kan fjerne nyfalden sne, men som også kan tage sig kærligt af tøsne? Spørgsmålene kan være mange, og det kan være en god idé at klikke dig ind på de enkelte modeller for at læse mere, før du vælger den model, som skal flytte ind hjemme hos dig inden længe.

Uanset om du vælger en sneslynge, en snefræser eller en snerydder, får du altid effektiv snerydning, så du kan komme videre i dagens program. Heldigvis falder der ikke meget sne i Danmark, men den sne, der kommer, bliver typisk til sjat og tøsne, der gerne skal fjernes hurtigt, så du undgår våde fødder og glatte veje, når den smeltede sne igen fryser til. En maskine til snerydning klarer opgaven til punkt og prikke, og som husejer er en snerydningsmaskine slet ikke til at undvære.

 

Sådan passer du bedst muligt på din sneslynge

Som med alle andre typer af maskiner kræver en maskine til snerydning også den rette vedligeholdelse, hvis du skal have glæde af den længe. Vil du passe bedst muligt på din sneslynge eller på din snerydder, er det derfor vigtigt, at du blandt andet husker at give den overtræk på, når den ikke er i brug, ligesom at det kan være en god idé at stille den ind i garagen eller ind under et halvtag, så du skærmer den imod vind og vejr. Vi anbefaler også, at du, så vidt muligt, går efter en mærkevare og gerne efter en af de meget populære modeller. Så er det nemlig let finde reservedele til din snerydder eller sneslynge, hvis dele af maskinen skulle gå i stykker og behøve reparation, før den er køreklar igen.

Se også vores øvrige sortiment af de bedste havemaskiner, der kan klare enhver tænkelig opgave, der følger med at være husejer med have eller at eje en kolonihave, som skal passes med jævne mellemrum for at kunne holde sig pæn og indbydende.

 

Eldreven eller benzindreven sneslynge?

Er du på jagt efter en praktisk sneslynge, så er et af de første spørgsmål, der melder sig, typisk, om du skal vælge en eldreven sneslynge eller en benzindreven sneslynge. Der er fordele og ulemper ved begge dele, og hvad, du skal vælge, afhænger i høj grad af dit konkrete behov. En benzindreven sneslynge er den kraftigste type, som du skal vælge, hvis du har et stort areal, som du skal have ryddet for sne. En eldreven model er bedre til mindre arealer, da modellen i sig selv også er mindre og mere let, men den er til gengæld også afhængig af en ledning, hvorfor en eldreven sneslynge ikke er en særligt mobil type af sneslynge.

En eldreven sneslynge er blandt de billigere modeller, så søger du en budgetvenlig sneslynge, og har du ikke så stort et areal, du skal have ryddet, kan en eldreven sneslynge derfor være et godt valg, og det er uden tvivl denne type, vi anbefaler, til langt de fleste behov.

 

Køb produkter til snerydning online hos BAUHAUS

Mangler du en sneslynge, en snefræser eller en snerydder til snerydning af dit udendørsareal, kan vi heldigvis hjælpe dig hos BAUHAUS. Her har vi samlet et bredt udvalg af forskellige modeller til alle behov, og du kan nemt finde en billig snerydningsmaskine, der passer til dit budget. Gå på opdagelse blandt de forskellige løsninger her på siden, og læs om de forskellige modeller, så du er godt rustet til at vælge. Når du har truffet dit valg, kan du lægge din udvalgte maskine til snerydning i kurven og derefter klikke dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre din ordre. Herefter tager vi over og klarer det hårde arbejde for dig. Vi pakker nemlig din nye maskine hurtigt og sikkert og sender den godt afsted til dig.

Selvom vi i Danmark ikke får særligt meget sne, så skal du nok få brug for din snerydder før eller siden – og typisk når du mindst venter det. Sørg derfor altid for at være forberedt og have din snerydningsmaskine klar til kamp. Har du endnu ikke fået bestilt en maskine til snerydning hjem, så er det nu, du har chancen. Find din foretrukne model, og bestil den online her hos BAUHAUS – det vil du ikke fortryde!

 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.