Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Loungesæt (21)

Et loungesæt bliver hurtigt det naturlige omdrejningspunkt for hyggen, uanset om du sætter det inde i huset, i udestuen, på terrassen eller på det gode sted i haven. Hos BAUHAS har vi loungesæt i flere forskellige udformninger og prisklasse..

Viser 21 produkter

5.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
5.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
11.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
9.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
3.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
8.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
4.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
3.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
9.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
9.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect

Viser 21 produkter

Loungesæt til udestue, terrasse eller have

Et loungesæt bliver hurtigt det naturlige omdrejningspunkt for hyggen, uanset om du sætter det inde i huset, i udestuen, på terrassen eller på det gode sted i haven. Hos BAUHAS har vi loungesæt i flere forskellige udformninger og prisklasser. Alle inkl. bord, sofa, stole eller andre siddemuligheder. Se mulighederne her ovenfor og læs mere om, hvordan du vælger det rigtige loungesæt til din bolig i teksten herunder.

Er der noget hyggeligere end at sidde samlet uden- eller indendørs og nyde hinandens selskab og aftenens stilhed efter dagens stress og jag. Sofagruppen har i generationer væres det naturlige samlingssted for familien og med et vejrbestandigt loungesæt bliver det muligt at flytte det samlende midtpunkt udendørs.

Så kan I sidde ude og nyde den gode sommeraften under åben himmel. Eventuelt med et varmende tæppe over jer, som I måske tilmed deler. Er natten til det, kan I eventuelt ligefrem lægge jer og betragte stjernerne, når de stille glider hen over sommerhimlen.

Det naturlige samlingspunkt

Det udendørs loungesæt kan stilles overalt i haven eller på terrassen, hvor der er plads til det. Derved bliver det hurtigt det naturlige samlingspunkt, når der skal hygges igennem. Sættet kan også stå i udestuen eller under terrasseoverdækningen, så det kan bruges på en regnvejrsdag, eller når der er brug for læ for sommerbrisen.

Tilsæt eventuelt en terrassevarmer i nærheden, eller kør den endnu tændte grill hen i nærheden. Så kan I udnytte restvarmen fra grillen, eller servere den kage som I eventuelt har bagt i grillen, efter I blev færdige med aftensmaden.

For loungesættet er ligesom sofaen i stuen det helt rigtige sted at nyde aftenkaffen – og der hører da helt klart en nybagt kage til – lige frisk fra grillen.

Loungesæt i alle mulige stilarter

Hos BAUHAUS fører vi et bredt udvalg af loungesæt i alle mulige stilarter og prisklasser. Her er alt lige fra det klassiske Manilla-sæt i kurveflet over moderne, vejrbestandige loungesæt i polyrattan og til high tech møbler med et meget fint og tyndt udtryk.

Du finder også loungesæt, der ligner sofagruppen eller hjørnesofaen inde i stuen på en prik. Kun de mere vejrbestandige materialer og de aftalelig hynder afslører, at det er skabt til at stå ude.

Du finder også loungesæt, der næsten ligner nogle af 1950’ernes møbelklassikere i designet. Træsorter og design virker helt identiske og eviggrønne, og kvalitetsmæssigt er du sikret havemøbler, der kan holde i mange år.

Endelig kan du også finde romantiske elskovsreder med kaleche til at skygge for solen og de nysgerrige blikke. De er også ganske velegnede, hvis jeres lille søn eller datter skal sove til middag ude, eller I bare gerne vil sikre jer mod solens farlige UV-stråler.

De fleste sæt indeholder både stole, bord og sofa. Andre indeholder måske kun et større sofaarrangement og et bord, og så kan du købe stole og andre dele til. Mulighederne er mange og kun din fantasi, din pengepung og pladsen, der hvor loungesættet står, sætter grænserne for, hvad der er muligt.

Langt de fleste loungesæt kommer komplet med hynder og det hele. Men enkelte sælges uden hynder. Her kan du enten købe specielle hynder, der passer til eller vælge mellem de mange hynder, vi sælger online her på BAUHAUS.

Sådan vælger du det rigtige loungesæt

Når du skal vælge loungesæt, kan du gøre det på en af to måder. Den, hvor du forelsker dig i et loungesæt, som du bare må eje, og så skal finde en plads til det, og den hvor du først finder et godt sted, der er som skabt til et loungesæt, og så går på jagt efter det. At gode grunde er det den sidste af de to muligheder, vi beskriver her.

Når du har fundet det sted, hvor du kunne tænke dig et loungesæt, skal du først måle området op, så du ved, hvor stort et loungesæt du har plads til.

Dernæst skal du kigge lidt på underlaget i området, samt omgivelserne. Har du valgt et sted indendørs, i jeres udestue eller på terrassen, stiller det ikke særlige krav til loungesættet eller til det forarbejde, du eventuelt er nødt til at lave, før du sætter det op.

Har du derimod valgt et sted ude i f.eks. haven, skal du undersøge underlagets beskaffenhed nærmere. Kan det bære et loungesæt eller eventuelt et loungesæt i en bestemt konstruktion.

Oftest er det en god ide at sørge for, at der er f.eks. fliser, træfliser eller noget andet hårdt, som loungesættets ben kan stå på. Derved undgår du, at det får direkte kontakt med jordbunden, så der kan trække fugt op i møblerne. Sæt heller ikke loungesættet et sted, hvor der kan samle sig vand under det.

Hvordan med omgivelserne? Har du valgt en placering i nærheden af f.eks. jeres hæk, træer eller andet, der gror, skal du holde øje med to ting: Kræver det regelmæssig beskæring af de omkringstående træer, buske og så videre? Og er der risiko for, at en eventuelt tætstående beplantning, begynder at gro ind i loungesættet, så det ikke kan sættes ind om vinteren?

Sådan vedligeholder du dit udendørs loungesæt

Selv om de fleste loungesæt er skabt til at kunne stå ude året rundt, skal du som minimum tage hynder og andet tilbehør ind, som kan suge fugt. Eventuelt kan du anskaffe en hyndeboks, som kan stå i nærheden af sættet. Så kan du opbevare hynderne til loungesættet der om sommeren, når hynderne ikke er i brug.

Derved slipper du for at skulle slæbe dem ind og ud hele tiden, ligesom hynderne rent faktisk har bedre af at stå i hyndeboksen, så de ikke får mug- eller skimmelproblemer. Det ses tit, hvis du får båret hynderne ind, efter duggen er faldet, eller de har nået at få lidt vand fra det regnvejr, der overraskede dig.

Selv om materialer som polyrattan og plast sagtens kan klare en overvintring udendørs, vælger de fleste at tage deres loungesæt ind om vinteren. Det er en rigtig god ide, da du derved undgår, at der sætter sig alger og andre bevoksninger på møblerne, så de bliver misfarvede.

Træmøbler bør også tages ind om vinteren, og gennemgås og males med specialmaling, der passer til træsorten, inden de er klar til en ny sæson udendørs i haven.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.