Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Udekøkkener (9)

Med et udekøkken kan du let flytte madlavningen udenfor, når vejret tillader det. Det er især på en lun sommeraften, at et godt udekøkken kan virke som en tiltalende mulighed, hvor der fyldt med hygge for både familie og venner. Hos BAUH..

Viser 9 produkter

Kun webshop
22.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
9.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
6.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
29.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
6.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
5.599,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
6.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
41.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
14.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect

Viser 9 produkter

Udekøkkener 

Med et udekøkken kan du let flytte madlavningen udenfor, når vejret tillader det. Det er især på en lun sommeraften, at et godt udekøkken kan virke som en tiltalende mulighed, hvor der fyldt med hygge for både familie og venner. Hos BAUHAUS finder du forskelligt tilbehør til udekøkkenet, så du kan komme i gang med at lave mad udendørs under åben himmel.

Med de rette elementer fra BAUHAUS så er du parat til at bygge dit eget udekøkken. Her får du nemlig både et udvalg af flere slags indbygningsgrill og forskellige underskabe, skabsmoduler og skuffemoduler. På den måde kan du indrette dit udekøkken efter dine ønsker. Du kan også se vores samlede udvalg af møbler og indretning her.

Hvad er et udekøkken?

Et udekøkken er - som navnet antyder - et køkken, der står uden for hele året rundt. Det er i højere grad om sommeren, hvor vi her i Danmark kan få glæde af et udekøkken. Her kan du stå og forberede alle dine ingredienser, mens du er udenfor og tæt på grillen eller bålet.

Det er forskelligt, hvor du kan placere udekøkkenet derhjemme. For nogle er det vigtigt at udekøkkenet er placeret ved en overdækket terrasse, mens andre foretrækker, at køkkenet står ved bagdøren eller i en gårdhave. Det er naturligvis helt op til dig, hvor du vil opsætte dit udekøkken. Det afhænger også af, hvordan din bolig er indrettet, og hvilke muligheder du har for eventuelle tilbygninger, hvis du vil have gang i det helt store projekt.

Har du allerede et udekøkken, som du gerne vil opgradere? Eller skal du i gang med at etablere et nyt udekøkken? Det kan være en god idé at placere udekøkkenet, hvor du både har god plads og arbejdsro.

Et udekøkken kan både være en integreret del af din bolig og måske indbygget i selve terrassen. Et udekøkken kan også bestå af moduler, hvor du har adgang til eksempelvis bordplads, en vask, grill og opbevaring.

Hvad skal der være i det gode udekøkken?

Udover at du skal finde en placering for udekøkkenet, der er mest hensigtsmæssig for dig og din familie, så er der også noget fast inventar, som kan være nyttigt at have i udekøkkenet. Vores udekøkkener består af forskellige moduler, hvor du selv kan sammensætte dit eget udekøkken. Det er dog en fordel, hvis dit udekøkken har følgende:

 • Vask med vandhane og afløb
 • Indbygningsgrill
 • Opbevaringsplads
 • Stor bordplade
 • Blus
 • Overdækning
 • Adgang til en stikkontakt

Det kan nemlig gøre din udendørs madlavning lettere. Derudover så er det fornuftigt at vælge materialer af rustfrit stål, der er solide og holdbare. Med det rette udekøkken så er det også vigtigt, at du både har et godt havebord og nogle gode havestole, så du kan nyde din mad udenfor.

Mange muligheder med et udendørs køkken

Udekøkkener giver dig masser af muligheder, og det er naturligvis vigtigt, at du vælger en løsning, som du kan få glæde af i mange år. Man kan sige, at en stor fordel ved udekøkkenet er, at madlavningen kan blive et fælles projekt, når du har gæster på besøg. På den måde kan du være i køkkenet samtidig med, at du også er en del af selskabet.

Dertil handler det også om at indrette udekøkkenet, så det imødekommer dine behov. Skal dit køkken have installeret vand? Det kan nemlig være belejligt og bekvemt at have en håndvask i udekøkkenet, men det er naturligvis en overvejelse, du selv skal gøre dig. Derudover kan det også være fornuftigt, at du har god med bordplads til klargøring af maden - også især hvis du er til fiskeri og jagt. Det handler om at vælge den løsning, der imødekommer dine behov, så du kan blive glad for at bruge dit nye udekøkken.

Køb dit udekøkken online hos BAUHAUS

Når du har fundet det rette udstyr til dit udekøkken, så kan du nemt og hurtigt bestille de enkelte dele direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig få glæde af dit nye udekøkken. Vi leverer til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig via vores Click & Collect service.

Ellers har du også altid mulighed for at besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udstyr til udekøkkenet. Vores medarbejdere kan give dig yderligere information, og de kan svare på dine spørgsmål. Dermed kan du være sikker på at komme hjem med det rette udstyr til dit udekøkken.

 


FAQ:

 1. Hvordan vedligeholder jeg et udekøkken?
  Dette afhænger i høj grad af flere faktorer, herunder hvilke materialer som du har valgt dit udekøkken i. Eksempelvis er rustfrit stål stort set vedligeholdelsesfrit, og det kan tåle alt slags vejr. Du kan blot nøjes med at tørre overfladerne af med en våd klud før og efter, du skal bruge udekøkkenet.
 2. Hvordan tilslutter jeg vand og afløb?
  Det kan være en fordel at have en vandhane og et afløb tilsluttet dit udekøkkens håndvask. Men det er dog vigtigt, at du bruger VA-godkendte VVS-dele, når du bruger vand til madlavning og som drikkevand. Dermed er rørene godkendte, og du er sikker på, at de opfylder alle de tekniske standarder, der er gældende for vandrør og slanger.
 3. Hvad gør jeg til vinter?
  Så snart temperaturen falder under 0 grader, så vil vandet i armaturet og vandslangen fryse til is, og det kan give frostsprængninger. Derfor anbefaler vi, at du slukker for vandtilførslen og ligeledes tømmer armaturet og vandslangen for vand. Selve udekøkkenet kan du eventuelt dække over, så det er bedre beskyttet over vinteren.
 4. Hvordan rengører jeg mit udekøkken?
  Det er både let og ligetil at rengøre dit udekøkken. Dit valg af materialer har naturligvis indflydelse på, hvordan du skal rengøre udekøkkenet. Ofte kan du blot bruge en våd klud til at tørre overfladerne af med, hvis materialerne er af rustfrit stål. Du kan mindske rengøringen ved at have en overdækning, så vand og blade ikke kommer ned i udekøkkenet.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.