Indlæser
Ændrede åbningstider i weekenden: Lørdag 8-18. Søndag 10-20.

Parasoller & parasolfødder

(89)
Med en stor, rund markedsparasol kan hele familien finde skygge. I dag kan du få store parasoller i mange forskellige udformninger og varianter, så du kan vælge en model, der passer hjem til terrassen. Du kan også se hele vores udvalg af havem..

1-32 af 89 produkter

Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
6.599,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 89 produkter

Markedsparasol

Med en stor, rund markedsparasol kan hele familien finde skygge. I dag kan du få store parasoller i mange forskellige udformninger og varianter, så du kan vælge en model, der passer hjem til terrassen. Du kan også se hele vores udvalg af havemøbler hos BAUHAUS.

Nyd godt af markedsparasollens funktioner

Parasollen har primært to formål, nemlig at beskytte dig mod solens stråler og samtidig give dig et tilholdssted i skyggen. Mange parasoller er fremstillet i et materiale, der er UV-beskyttende. Det betyder således, at solens skadelige stråler har sværere ved at trænge igennem stoffet.

Markedsparasoller bliver fremstillet i flere forskellige typer materialer, og en god tommelfingerregel er, at jo tykkere stoffet er, desto mere beskyttende vil parasollen også være. Dertil er nogle materialer mere UV-afvisende end andre materialer. 

Mange nyder at søge tilflugt i skyggen væk fra solens UV-stråling, og her er parasollen funktionel at have derhjemme. Ligeledes bidrager en parasol til at skabe den helt rette stemning i haven, på terrassen eller på altanen.

Find en parasol, der passer hjem til dig 

Når du skal vælge en markedsparasol, er det naturligvis vigtigt, at du vælger en model, der passer til dine behov. Der er nogle forskellige faktorer, du skal tage højde for, og så er der også forskellige typer parasoller at vælge imellem. Du skal eksempelvis være opmærksom på størrelsen, formen samt antallet af wires.

Hvor stor skal parasollen være?

Selve størrelsen på din markedsparasol afhænger typisk af, hvor du skal bruge parasollen. Skal den kunne skygge hele terrassen, eller skal den bruges til en mindre altan?

Du skal overveje, hvor stort et areal parasollen skal kunne dække. Jo større areal og jo flere møbler du vil dække, jo større skal parasollen også være. Skal du derimod kun dække et lille område, eller vil du have parasollen med på stranden, så kan du med fordel tage et kig på nogle af de mindre modeller.

Hvordan skal parasollen se ud?

Du kan finde parasoller i forskellige designs, former og materialer. Hos BAUHAUS kan du finde de velkendte runde parasoller samt firkantede modeller. Formen på din parasol afhænger i højere grad af dine egne præferencer.

Har du et meget stort område, som du vil dække, så kan du vælge flere firkantede parasoller og placere dem tæt sammen. De firkantede modeller kan nemlig lettere stå ved siden af hinanden, og dermed skaber du et endnu større overdækket areal.

Hvor mange wires skal der være?

Wires er de arme på parasollen, der holder selve stoffet på plads. Disse er meget vigtige for at få den bedste oplevelse ud af din markedsparasol.

Jo flere wires parasollen har, jo mere modstandsdygtig vil den også være over for vind. Dette kan have stor betydning afhængig af, hvor du placerer din parasol.

Udover selve antallet af wires, så er det naturligvis også vigtigt at vælge solide wires, der er lavet i en god kvalitet, så det ikke ender med at din parasol pludselige flyver væk.

Det er vigtigt med en solid parasolfod

Det er vigtigt at vælge en parasolfod, der kan holde til vægten af din nye markedsparasol, så den står sikkert og stabilt på altanen eller terrassen. Derfor skal parasolfoden gerne være tung og stabil.

Der findes et væld af forskellige parasolfødder, og her bør du kigge på den type parasol, du har købt. Din parasolfod skal også gerne være let at flytte rundt på og være let at betjene. På den måde får du mere glæde ud af parasollen. Vælger du en parasolfod med hjul, så er det vigtigt, at disse altid kan enten vippes eller låses, så de ikke påvirker parasollens stabilitet.

Jo flere punkter du kan spænde din parasol fast på, jo mere stabil vil foden være. Det handler nemlig om, at du sørger for at fiksere stangen så godt som muligt samtidig med, at fodens vægt er tilstrækkelig til at holde parasollen på plads. Se udvalget af parasolfødder hos BAUHAUS her.

Køb din markedsparasol online hos BAUHAUS

Når du har fundet en markedsparasol, der passer til dine behov, så kan du nemt og hurtigt bestille den direkte hjem til dig online fra BAUHAUS. Så kan du nemlig få nok med skygge derhjemme. Vi leverer til din egen adresse eller til et af vores BAUHAUS byggevarehuse i nærheden af dig via vores Click & Collect service.

Hvis du vil se nærmere på vores udvalg af parasoller, så kan du komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus. Her kan vores dygtige medarbejdere give dig yderligere information og svare på dine spørgsmål. Så kan du nemlig være sikker på at få den helt rette markedsparasol med hjem.

 

FAQ:

  1. Hvilken parasol skal man vælge?
    Du kan få parasoller i mange forskellige materialer og former. Du kan eksempelvis vælge en parasol, der er lavet i træ eller i aluminium. Disse modeller giver dig nemlig en god holdbarhed. Hvis du vælger en parasol i aluminium, så skal du være opmærksom på, at du vælger et tykt stel, som ikke bøjer i vinden.
  2. Hvad koster en markedsparasol?
    Du kan finde markedsparasoller i flere forskellige prisklasser. Det vigtigste er, at du vælger en parasol, der passer til netop dine ønsker og krav, så du kan få mest muligt ud af parasollen. Hertil er kvaliteten også en vigtig del, så du kan få en parasol, der kan klare at stå udenfor - også hvis det blæser.
  3. Hvor stor skal en parasolfod være?
    Størrelsen på en parasolfod afhænger af størrelsen på selve parasollen. Du skal vælge en parasolfod på 30 kilo ved parasoller op til 2,8 meter. Vælg en parasolfod på 40 kilo ved parasoller op til 3 meter. Ved en parasol på 3,5 meter skal du gerne vælge en parasolfod på 50 kilo. Er parasollen op til 4 meter, så er en parasolfod på 50-70 kilo et godt valg.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.