Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Parasolfødder (52)

En parasolfod er en stabil og holdbar løsning til at holde fast på din parasol. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om, om den flyver væk. Der findes flere smarte systemer, så du nemt kan flytte rundt på din parasol. Rul op på siden og..

1-32 af 52 produkter

Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Kun webshop
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 52 produkter

Parasolfødder

En parasolfod er en stabil og holdbar løsning til at holde fast på din parasol. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om, om den flyver væk. Der findes flere smarte systemer, så du nemt kan flytte rundt på din parasol. Rul op på siden og find den parasolfod, der passer til din parasol.

En parasol er guld værd, når det er varmt, og du gerne vil have noget skygge i haven, på altanen eller på ferien. For at kunne holde parasollen kræver det dog en god parasolfod med en vis vægt og tyngde. Jo større parasollen er, des tungere en parasolfod har du brug for.

Her hos BAUHAUS kan du finde et stort udvalg af forskellige former for parasolfødder. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den type, der passer til dit behov.

Tre fordele ved parasolfødder:

 • Kan nemt flyttes
 • Fås i mange stilarter
 • Kan bruges mange forskellige steder

Fleksible parasolfødder, der nemt kan flyttes

En parasolfod på 40-60 kilo virker ikke som det oplagte for dig at flytte rundt på. Men der findes heldigvis en række smarte løsninger, der er med til at gøre, at det bliver nemt for dig at flytte på den. Det er først og fremmest, at du kan sætte den på en parasolvogn. Det er en lille vogn med hjul, så du kan flytte på parasollen, når du ønsker. Dermed kan du rykke den derhen, hvor du har brug for skygge.

En anden mulighed er, at du vælger en af de parasolfødder, der skal fyldes med vand eller sand. Fødderne kan nemt tømmes igen, når du ikke længere bruger dem, hvilket gør det nemt for dig at flytte på dem.

Du kan også vælge en parasolfod, der bliver holdt nede af sandsække. Sandsækkene vejer hver især 15 kilo, hvilket gør det nemmere for dig at flytte på dem end en stor granitklump på 60 kilo.

Nemt at finde en parasolfod, der passer til din stil

Smag kan ikke diskuteres. Hvad der passer ind hos dig, passer derfor ikke nødvendigvis ind hos naboen. Med vores store udvalg af parasolfødder i forskellige stilarter bliver det nemt for dig at finde den rette. Du kan for eksempel finde nogle, der er formet som dyr, og nogle mere neutrale, der er enten runde eller firkantede.

Når du skal vælge, hvilken stil din parasolfod skal have, er det selvfølgelig også vigtigt, at du tænker over, hvilken stil din parasol har. Har du endnu ikke købt den, er det en god ide, at du køber dem sammen. Du kan finde et stort udvalg af parasoller her hos BAUHAUS.

Brug din parasolfod på ferien, på altanen og i haven

Du er ikke kun begrænset til at kunne bruge din parasolfod i haven. Der er mange forskellige steder, hvor det er muligt for dig at bruge foden. Det er for eksempel på ferien og på altanen. Hvis du gerne vil have en parasol med på ferie, kan du vælge en parasolfod i plastik. De vejer næsten ikke noget, når de er tomme. Når du skal bruge parasollen, kan du fylde foden med vand eller sand.

Har du en altan, har du selvfølgelig ikke lyst til, at den bliver fyldt helt op af en kæmpe parasolfod. Omvendt er det virkelig rart for dig, at du kan sidde i skygge derude. Du kan få særlige små parasoller, der er skabt til at stå på en altan og også små parasolfødder, der ikke optager så meget plads.

Sådan vælger du den rigtige parasolfod

Der findes en række forskellige former for parasolfødder. Derfor er der også nogle spørgsmål, som det er vigtigt, at du stiller dig selv, inden du køber en sådan. Det er blandt andet:

 • Hvilken stil skal den være i?
  Hos BAUHAUS kan du finde parasolfødder i en lang række forskellige stilarter og materialer. Hvilken stil, der passer ind i din have, er selvfølgelig fuldstændig subjektivt.
 • Hvor stor er din parasol?
  Når du køber en parasolfod, er det vigtigt, at du har styr på, hvor stor din parasol er. Størrelsen har nemlig noget at gøre med, hvor tung parasolfoden skal være, for at parasollen ikke blæser væk. Har din parasol en diameter på mellem 240 og 270 cm, bør din parasolfod veje 30 til 40 kilo. Har du en parasol med en diameter på 3 meter, bør den veje 50 kilo.
 • Hvor nemt skal det være at flytte den?
  Nogle parasolfødder er ikke sådan lige at flytte, når du først har fået placeret dem. Andre har hjul, hvilket gør dem meget nemme at flytte rundt på. En mellemting er, hvis du vælger en parasolfod med sandsæk på. Sandsækkene i sig selv vejer 15 kilo, hvilket gør det nemmere for dig at flytte dem end en stor parasolfod, der står fast på stedet.
 • Hvor skal du bruge parasolfoden henne?
  Hvor nemt det skal være for dig at flytte på parasolfoden, hænger selvfølgelig også uløseligt sammen med, hvor du skal bruge parasolfoden henne. Er det på campingferien, er det ikke sjovt at slæbe en 40 kilo tung fod i granit med. Der er en fod i plastik meget nemmere. Den kan fyldes med vand eller sand for at give ballast.
 • Hvilken diameter har stangen på din parasol?
  Der er forskel på, hvor tykke stængerne er på de forskellige former for parasoller. En altanparasol har typisk kun en diameter på 20-40 mm, mens en stor markedsparasol kan have en diameter på 30-56 mm. Det er vigtigt, at parasolfoden kan gribe ordentligt fat om parasollen, så den ikke blæser væk.

Nyd skyggen i haven med en stabil parasolfod

Når det er så varmt, at du er nødt til at søge ind i skyggen, vil du ikke skulle bekymre dig om, om din parasol flyver væk, når du har en parasolfod.

Når du har fundet den parasolfod, som du gerne vil have, kan du bestille den med levering til din adresse eller et pick up sted i nærheden af dig eller hente den i et af vores varehuse. Med vores smarte Click and Collect system kan du hente din nye parasolfod i løbet af bare tre timer inden for vores åbningstid.

Rul op på siden og find nemt den parasolfod, som du skal bruge.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.