Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Hakkejern & kultivatorer

(36)
Har du grønne fingre, og elsker du at bruge meget tid i haven? Så ved du også, at det kræver et hakkejern og en kultivator for at holde jorden velplejet. Jorden har brug for at blive luftet i ny og næ, og når der vokser planter og blomster, kan..

1-32 af 36 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 178,95 kr. Regular Price 229,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Special Price 153,95 kr. Regular Price 156,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 36 produkter

Hakkejern og kultivator 

Har du grønne fingre, og elsker du at bruge meget tid i haven? Så ved du også, at det kræver et hakkejern og en kultivator for at holde jorden velplejet. Jorden har brug for at blive luftet i ny og næ, og når der vokser planter og blomster, kan du ikke undgå, at der pibler ukrudt frem. 

Hos BAUHAUS har vi samlet et udvalg af de bedste hakkejern og kultivatorer, så du kan få fat i de helt rette redskaber til din have - uanset om de skal bruges i dit blomsterbed eller din urtehave. 

Det finder du her på siden

Her på siden finder du et bredt udvalg af hakkejern og kultivatorer. Selvom alle redskaberne går under den samme kategori, kan de sagtens have hver sine funktioner. Udover de almindelige modeller,  finder du blandt andet disse varianter:

  • Håndhakke

En håndhakke er smart i mindre bed, som er oppe i højden. Den er nem at arbejde med, når du ikke skal gå rundt på større områder, og derudover skal du ikke tage hensyn til et langt skaft.  

  • Hakker med kombisystem

Denne type er et godt valg for dig, som har brug for flere forskellige af disse redskaber. Med et kombisystem kan du nemlig udskifte hovedet på redskabet, så det lynhurtigt kan få en ny funktion. 

  • Lugejern

Et lugejern er blot et andet navn for hakkejern. Redskabet er velegnet til at fjerne ukrudt og er særligt godt på større områder.

  • Kultivator med teleskopskaft

Teleskopskaftet er yderst nyttigt med sine mange små takker, som er særligt effektivt til at vende jorden og gøre den klar til ny beplantning. Disse fås også med el. 

  • Fiskars ergonomic

Ergonomic-serien fra Fiskars er designet til at mindske belastningen, når du arbejder. Denne serie er dermed god for dig, der arbejder meget i haven og gerne vil undgå eventuelle gener. 

Fordele ved et hakkejern

Et hakkejern er ganske enkelt et af de mest obligatoriske haveredskaber - især fordi det er yderst effektivt, når der skal fjernes ukrudt. Det eneste, du blot skal huske, er, at du helst skal fjerne dit ukrudt jævnligt, hvis du skal være sikker på, at dit hakkejern er nok til at gøre arbejdet. Hvis dit ukrudt har haft mulighed for at vokse i mere end et år, vil rødderne nemlig være blevet for dybe til, at hakkejernet kan få dem med op. 

Et hakkejern skal blot bruges i det øverste lag af jorden, så du ikke kommer til at trække ukrudtsfrøene med op til overfladen. En tommelfingerregel er, at du skal huske at rive planterne fra ukrudtet sammen, hvis vejret er fugtigt - ellers risikerer du, at ukrudtet vil sprede sig på ny. Hvis vejret er tørt og solrigt, vil det visne og forsvinde af sig selv. 

Fordele ved en kultivator

En kultivator har flere funktioner, da den både kan bruges til at vende jord, men i nogle tilfælde kan du også bruge den til at fjerne ukrudt. Kultivatorer er yderst karakteristisk med sine tre skarpe tænder, som gør opgaver - i selv den mest genstridige jord - nemme og ubesværet. 

Det er vigtigt at vende jorden engang imellem, især når du skal plante nye planter eller blomster. Det gør jorden klar til nye frø, og samtidig gør det vejen lettere for vand og næringsstoffer, så det lettere kan trænge ned til rødderne. Med andre ord vil dette værktøj altså hjælpe dig med at få høje og stærke planter. 

Sådan kan du få bugt med ukrudtet

Ukrudt kan være en uoverskuelig opgave at få bugt med, og det er især, hvis du udskyder projektet. Udskydelsen vil nemlig udelukkende bidrage til, at ukrudtet kan sprede sig i al hast, og det gør kun projektet endnu større. 

Det er mest fordelagtigt at begynde at fjerne ukrudt i starten af foråret, da det er lettest at spotte ukrudtet her. Dette skyldes, at ukrudtet spirer tidligere end andre blomster og planter i haven, og hvis du venter endnu længere, kan det være svært at kende forskel på de mange grønne områder i haven. Hvis du går dit bed igennem hver tredje uge i løbet af foråret, så kan du højst sandsynligt blive fri for at fjerne ukrudt hele sommeren. 

Hvis det føles uoverskueligt at gennemgå bedet så ofte, kan du også nøjes med at tage en lille, kort tur i haven hver eneste dag. På den måde kan du fjerne lidt ad gangen og samtidig undgå, at det vil føles som havearbejde. 

Vedligeholdelse af dine haveredskaber

Du kan komme langt med et hakkejern og en kultivator, men det er ikke de eneste redskaber, der er en fordel at have i haveskuret. Tag et kig på BAUHAUS store udvalg af haveredskaber, hvor du vil finde værktøjer til beskæring, beplantning samt spader og skovle. Du kan med garanti finde alt, du skal bruge til haven her hos os.

Når du har anskaffet dig dine haveredskaber, er det en god idé at passe godt på dem, så du kan få glæde af dem i mange år. Derfor er det vigtigt, at du vasker dem, når du er færdig med havearbejdet for i år. Det vil gøre det meget lettere for dig, når du finder redskaberne frem igen til næste år. Derudover er det en god idé at smøre dem med olie, så de ikke ruster.

Find de bedste hakkejern og kultivatorer her hos BAUHAUS!

Find de redskaber du skal bruge her på siden, og bestil dem hjem. Vi sørger for at levere dine varer - enten til din adresse eller via vores Click & Collect-service. Hvis du vælger at benytte Click & Collect, kan du afhente dine varer i butikken, når det passer dig. 

Du er også altid velkommen til et besøg i butikken, hvis du mangler hjælp eller vejledning af en af vores dygtige medarbejdere.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.