Indlæser

Bord-/bænkesæt

(300)
Hvis du kan lide møbler, der kombinerer et simpelt design med hyggelig komfort, så er et bord-/bænkesæt noget for dig. Der er noget meget afslappende over denne type udendørsmøbler, som sjældent har nogle unødvendige detaljer. Du får med andre..

1-32 af 300 produkter

Kun webshop
2.479,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
4.289,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
2.739,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
3.229,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
1.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
24.499,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
3.899,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 300 produkter

Bord-/bænkesæt

Hvis du kan lide møbler, der kombinerer et simpelt design med hyggelig komfort, så er et bord-/bænkesæt noget for dig. Der er noget meget afslappende over denne type udendørsmøbler, som sjældent har nogle unødvendige detaljer. Du får med andre ord et sæt havemøbler i et enkelt design, der vil passe ind i de fleste haver, gårdhaver mv.

Måske forbinder du picnicborde og bænke med hyggelige stunder - snart kan du skabe en hyggelig oase i din egen baghave med et smukt sæt fra vores udvalg. Inviter dine venner og familie til dit hyggelige samvær med grillmad eller eftermiddagskaffe.

Hos BAUHAUS finder du et varieret udvalg af forskellige slags bord-/bænkesæt. Gå bare på opdagelse i vores sortiment her på siden, og find netop det sæt, der passer til dine behov. Se også vores samlede udvalg inden for leg & fritid her.

Bord-/bænkesæt som alternativ til traditionelle havemøbler

Et bord- og bænksæt er et godt alternativ til mere traditionelle havemøbler. Hvis din plads er begrænset, er et bord- og bænksæt en ideel løsning. Hvis din stil ikke passer til store terrasseborde og store stole, kan et slankt og moderne sæt bænke med matchende borde være den perfekte stil til dit hjem/terrasse/have.

Der findes mange smarte og stilfulde modeller – og mange sæt kan udvides med ryglæn og andet tilbehør. Mange sæt er designet til at være både funktionelle og komfortable. Nogle sæt har bordet og bænken permanent fastgjort til det samme stel, hvorimod andre har individuelle bænke og borde.

Bord-/bænkesættet er ikke kun til det offentlige rum

Bord-/bænkesæt er blevet meget populære i offentlige rum, netop på grund af dens praktiske aspekt. Du ser ofte disse klassiske sæt i parker og hos skoler og institutioner, men netop fordi de er funktionelle, er det også ofte bord-/bænkesæt der vælges til i boligforeninger og andelsforeninger på fællesarealer og gårdhaver.

Her er god plads til hygge. Både når børn leger, og når vi mødes til en kop kaffe. Der er plads til BBQ og havefester for både store og små - hvilket sandsynligvis er hemmeligheden bag bord-/bænkesættets popularitet.

Du finder bord-/bænkesæt i mange forskellige modeller og størrelser her. Du finder små sæt til børn, korte sæt, lange sæt, runde sæt, sæt med ryglæn til bordenden og sæt uden ryglæn.

Bord-/bænkesættet egner sig til enhver have

Bord-/bænkesæt er et praktisk og enkelt møbel, der passer ind i ethvert hjørne af din have eller terrasse. Hos BAUHAUS finder du forskellige typer af denne populære klassiker. Et bord-/bænkesæt er efterhånden blevet til indbegrebet af det ukomplicerede friluftsliv. Tilføjer du en dug eller pynter bordet med servietter og stearinlys, kan du altid nyde at grille med venner og familie samlet omkring bord-/bænkesættet i perfekte rammer.

De velkendte havemøbler egner sig ideelt til havens små hjørner, hvor stemningen af samvær virkelig ligger. Tag familiesamværet med ud i det grønne og nyd de lune aftener omkring et bord-/bænkesæt. Du kan nemt sætte et personligt præg på bordet ved at tilføje nogle hyggelige havehynder, tæpper og ekstra belysning, når det bliver aften.

Vedligeholdelse

Bord-/bænkesæt i træ kræver regelmæssig vedligeholdelse. Træet kan sagtens tåle at stå udendørs året rundt, hvis du behandler det jævnligt med olie eller maling. Hvis du giver sættet en god vedligeholdelse, så kan du have glæde af dine møbler i mange år.

Køb dit bord-/bænkesæt online hos BAUHAUS

Når du har fundet det rette bord-/bænkesæt, så er det let og ligetil at bestille den direkte hjem til dig online hos BAUHAUS. Så kan du nemlig få nogle gode havemøbler til haven eller terrassen. Vi kan levere til din egen adresse eller til et BAUHAUS byggevarehus nær dig med vores Click & Collect service. Du bestemmer selv, hvad der er nemmest for dig.

Du har også mulighed for at komme og besøge os i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg af bord-/bænkesæt. Her vil vores dygtige medarbejdere svare på dine spørgsmål og give dig yderligere information. På den måde kan du være sikker på at få de rette havemøbler med hjem.

 

FAQ:

  • Hvad er forskellen på et plankesæt og et bord-/bænkesæt?
    Forskellen mellem et bord-/bænkesæt og et plankesæt er, at bord-/bænkesættet består af ét samlet møbel, hvorimod plankesættet består af flere dele. På den måde kan du med plankesættet således selv bestemme, hvor tæt bænken skal være på bordet. Det gør også plankesættet nemmere at flytte rundt på.
  • Hvor meget vedligeholdelse kræver et bord-/bænkesæt?
    Generelt kræver et bord-/bænkesæt ikke meget vedligeholdelse, men noget vedligeholdelse er dog nødvendigt. Træet kan sagtens tåle at stå udendørs året rundt, hvis du sørger for at behandle det jævnligt med olie eller maling. Hvis du giver sættet en god vedligeholdelse, så kan du have glæde af dine møbler i mange år.

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.