Indlæser
Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Fiskeudstyr (194)

De fleste forbinder fiskegrej og fiskeudstyr med fiskestænger, liner og kroge, men den komplette fisketur forudsætter meget mere end det. Får I landet en god fangst, skal den naturligvis også tilberedes på behørig vis. Grilning af fisk er ..

1-32 af 194 produkter

1.049,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Side

Viser 1-32 af 194 produkter

Fiskeudstyr behøver ikke at koste en bondegård

Uanset om du selv har fået lyst til at genoptage fiskeriet eller måske i virkeligheden mere er på jagt efter en god og sund aktivitet i samvær med børn eller børnebørn, er første skridt naturligvis at anskaffe dig en god fiskestang. Går du til specialbutikkerne, bliver der let tale om en udskrivning på mange tusinde kroner, før du får fiskestænger, liner og hjul til dig selv og børnene, men sådan behøver det ikke at være.

Hos BAUHAUS fører vi en række færdige og komplette fiskestangssæt med både stang, hjul og liner. Der er både sæt, der er optimeret til fluefiskeri, havfiskeri og mere almindeligt allroundfiskeri, og flere af sættene inkluderer også blink.

Et komplet fiskestangssæt er den perfekte start på fiskerieventyret, og både du og ungerne kan på den måde få afprøvet fiskeriet til en særdeles billig pris. Måske har du allerede lidt fiskegrej liggende, men ellers har BAUHAUS et ganske udmærket udvalg med både agn, kroge og liner.

Gå ikke ned på fiskegrej, når det gælder

Der er for så vidt ingen grund til at købe sig fattig i fiskegrej, hvis ikke hobbyen slår an. Dog bliver fisketuren – selv den allerførste – dog aldrig helt vellykket, hvis der mangler både det ene og det andet. Sørg i hvert fald for at have fiskestænger, ekstra liner, kroge og kunstige agn ved hånden allerede på første færd.

Hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af både pirke, woblere og spinnere til billige priser, så der er ingen undskyldning for at møde uforberedt op ved vandkanten. Husk også tasker og/eller grejbokse til at holde styr på det hele.

Meget afhænger naturligvis af, om I vælger at fiske fra molen, ved åen eller i en put-and-take sø. I alle tilfælde finder du passende kunstige agn i sortimentet til både fersk- og saltvandsfiskeri. Vi påstår ikke at være eksperter, men spørg gerne personalet hos BAUHAUS til råds, hvis du er i tvivl om, hvilke agn der er mest velegnede til det fiskested, I påtænker.

Vær beredt, hvis der er bid på krogen

En fisketur kan sagtens være en succes, uden at der nødvendigvis har været fangst, men der er selvfølgelig noget helt særligt ved at få en rigtig fisk på krogen. Her gælder det naturligvis om at være forberedt, og ofte vil et godt fangstnet være afgørende for, om fisken kan landes eller slipper væk i sidste øjeblik. Hos BAUHAUS finder du en række forskellige net. Vælg eventuelt en teleskopudgave, som er mere praktisk med hensyn til opbevaring.

På forhånd bør du i øvrigt tjekke fiskelinen for knæk og ujævnheder. En lup kan eventuelt gøre det lidt lettere at inspicere overfladen, der skal være pæn og glat. Er den ikke det, bør du skifte linen ud, så du ikke risikerer, at den knækker, når den store fisk bider på.

Får du landet en fisk eller tre, er der flere muligheder. Er fiskeriet blot for sjov, kan fisken gøres fri af krogen og genudsættes. Det kan også være den bedste løsning, hvis der er tale om en ”undermåler” eller en art, der ikke lige appellerer til appetitten.

Rent basalt er formålet med fiskeriet dog naturligvis at komme hjem med en fangst. I givet fald bør du have udstyret i orden i form af blandt andet vægt til dokumentation og fiskekniv til rensning af fisken på stedet. Hvis der ikke går for lang tid, kan rensning dog også vente, til I kommer hjem, hvilket måske er lidt lettere rent praktisk. De fleste eksperter anbefaler dog, at fisken renses snarest muligt efter fangsten.

Fisketuren handler også om hygge og samvær

For de fleste handler fisketuren ikke først og fremmest om at fange fisk. Fiskeri er dejligt afstressende og giver rig mulighed for at opleve naturen i alle dens facetter. Sørg for at have forsyninger med i form af solid mad og drikke. Der er intet, der stimulerer en sund appetit som natur og frisk luft. Er det lidt køligt i vejret, er det også oplagt med lidt varm te, kaffe eller kakao. Tag en god termoflaske og et termokrus med på turen, så skansen kan holdes lidt længere. BAUHAUS byder på et godt udvalg af både termoflasker og -krus, der er velegnede til strabadserne.

Om sommeren er det til gengæld de kolde drikke, der typisk vil være bud om. Den medbragte mad kan med fordel opbevares i en køleboks eller køletaske. Fisker du ved å eller sø, vil det ofte være muligt at sidde i skygge, men fiskeri ved havet medfører som regel eksponering for solen fra start til slut. Husk også solcreme og gerne en god hat med skygge. En god fisketur er nemlig langt mere end bare fiskegrej og teknik.

Tilbered fangsten med manér

De fleste forbinder fiskegrej og fiskeudstyr med fiskestænger, liner og kroge, men den komplette fisketur forudsætter meget mere end det. Får I landet en god fangst, skal den naturligvis også tilberedes på behørig vis. Grilning af fisk er en oplagt mulighed. Har du ikke allerede en velegnet grill, kan du tage et kig på det store udvalg hos BAUHAUS, der både inkluderer traditionelle kulgrill og de mere moderne gas- og elgrill.

Generelt er grillet, selvfanget fisk en kulinarisk oplevelse, men du kan også overveje at ryge fisken i stedet. Det kræver ikke nødvendigvis en rygeovn, for der findes rygeteknikker til de forskellige grilltyper. Søg eventuelt på nettet efter ryge- eller røgeopskrifter. Rygesmuld af løvtræ finder du selvfølgelig også i det store udvalg af fiskeudstyr hos BAUHAUS. 

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.