Indlæser

Gyngestativer

Filtrer

58 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Produkttype
 1. Forankring 1
 2. Gummifliser 2
 3. Gyngebeslag 4
 4. Gynger 29
 5. Gyngestativer 9
 6. Jordankre 5
 7. Rebstiger 2
 8. Samlebeslag 2
 9. Sansegynger 1
 10. Tilbehør 3
Længde (mm)
 1. 120 1
 2. 180 1
 3. 350 1
 4. 460 1
 5. 470 2
 6. 800 1
 7. 1530 1
 8. 1600 1
 9. 2400 1
Højde (mm)
 1. 210 1
 2. 260 1
 3. 1600 1
 4. 1800 1
 5. 2090 3
 6. 2190 1
 7. 2500 1
Diameter (mm)
 1. 90 1
 2. 100 1
 3. 120 1
 4. 910 1

Alle produkter

 1. Rundgynge grøn Ø110 cm
  Rundgynge grøn Ø110 cm
  499,95 kr.
  Click & Collect Levering

58 produkter

Gyngestativer 

Du har med garanti selv mange gode minder fra leg på gyngestativet, da du var barn. Gyngestativerne har nemlig været en del af legepladsen i flere generationer, og det kunne godt tyde på, at redskabet er kommet for at blive.

I dag findes gynger og gyngestativer i et utal af varianter, og vi har samlet dem alle her hos BAUHAUS. I udvalget finder du mange forskellige gynger i høj kvalitet, som helt sikkert vil bringe stor glæde for dine børn. 

De mange forskellige gynger

Ønsker du at give de samme minder videre til dine børn? Så er det oplagt at etablere et gyngestativ i din have. Der er et utal af muligheder med et gyngestativ, og når du først har stativet i haven, kan du udstyre det med et væld af forskellige gynger. Nogle af de gynger, du finder her på siden, er:

 • Almindeligt gyngesæde

Denne form for gynge kender de fleste, og det var sikkert også sådan en, der var på dit gyngestativ, da du var barn. Gyngen er prisvenlig, den fylder ikke så meget, og det er nemt for børnene at gynge på den selv. Du kan få den i flere forskellige farver, så børnene eventuelt kan få hver sin. 

 • Babygynge

De fleste babyer synes det er sjovt, og der er ikke noget som at se grinet på sådan en lille én, der bliver skubbet frem og tilbage. Her er en babygynge det bedste valg, da det sørger for, at dit barn sidder ordentligt fastspændt. 

 • Dækgynge

Denne er også en gammel klassiker, hvor barnet har mulighed for at stå, sidde eller ligge på mange forskellige måder. To børn af gangen kan ofte også hjælpes ad om at gynge, imens de står overfor hinanden. 

 • Redegynge eller rundgynge

Denne type gynge er et af tidens helt store hits, og det er med god grund. Den store gynge giver mulighed for at rumme flere børn ad gangen - enten siddende eller liggende. Samtidig kan gyngen bidrage til behagelig afslapning, når du kan lægge dig fladt ned og kigge op i luften til de gyngende takter. 

 • Trapezgynge

Denne er en mere anderledes variant, om ikke andet er den et oplagt valg, hvis du har børn der skal akrobatik og gymnastik. Gyngen vil indbyde til mange timer eksperimentering og leg, hvor dit barn med garanti vil få udfordret sin motorik. 

Dette er blot et lille udsnit af, hvad du finder her på siden. Det smarte ved et gyngestativ er, at du nemt og enkelt kan skifte dine gynger ud, alt efter hvad dine børn vil lege med den pågældende dag.

Gør haven til en legeplads

Der er et utal af muligheder for, hvilke legeredskaber du kan pryde haven med. Hvis du har en stor have og ønsker at aktivere dine børn udendørs, så er det en oplagt idé at gøre have til sin egen legeplads. 

Det er blandt andet en fordel, fordi du undgår at være nødsaget til at tage dine børn med på en offentlig legeplads. Hvis haven indeholder en masse legeredskaber, kan børnene nemt sendes ud at lege, og du kan holde øje med dem, imens du foretager noget andet. 

Hvis du har helt små børn, er en sandkasse optimal at supplere gyngestativet med. Derudover kan du også vælge at købe et legetårn, som ofte indeholder både gyngestativ, rutchebane og andre legeredskaber. Der er en lang række af muligheder for, hvordan du ønsker at indrette din have. Vi kan dog næsten garantere, at det vil blive et klart hit hos børnene, når haven bliver et sted, hvor de rigtigt kan boltre sig. 

Hvor skal gyngestativet stå?

Der er nogle praktiske faktorer, som er vigtige at følge, når du skal have fundet den rette plads til jeres nye gyngestativ. Først og fremmest skal der være et jævnt og stabilt underlag, så gyngestativet ikke er i fare for at vælte. 

Men selvom underlaget skal være stabilt, skal du også have i tankerne, at der godt kan ske mindre ulykker på et gyngestativ. Derfor er græs eller sand et optimalt underlag, så dine børn altid lander blødt, uanset hvad der sker.

Hvis du har mindre børn, kan det være en fordel at placere gyngestativet, så du nemt kan holde øje med legen. For eksempel så du kan se dem gennem køkkenvinduet eller stuen - på den måde kan du læne dig tilbage og nyde børnenes leg uden at bekymre dig. 

Styrk dit barns motorik med et gyngestativ

Mange børn elsker at bruge tid ved gyngestativet, og derfor er det også et held, at det faktisk styrker dit barns motorik. Bevægelsen og motionen der foregår, når du gynger, på et gyngestativ, påvirker nemlig dine børns motoriske sanser positivt. 

Det kan måske være svært at forestille sig, men når dine børn gynger frem og tilbage med hovederne i forskellige positioner, er det både positivt for balancen og vestibulærsansen. Vestibulærsansen har du måske aldrig hørt om, men det er en af de sanser, der går ind og styrker dit barn, når han eller hun skal lære at læse og skrive. 

Det er altså ikke kun en fornøjelse for dit barn at gynge. Det kan også sagtens vise sig at være en fordel i fremtiden. 

Find dit gyngestativ hos BAUHAUS!

Når du har fundet det rette gyngestativ til din families behov, kan du nemt bestille det hjem i selskab med de gynger, du har valgt. Hos BAUHAUS kan du vælge at få dine varer leveret lige til døren, eller du kan benytte dig af vores Click & Collect. Med Click & Collect kan du afhente dine varer i dit lokale BAUHAUS byggevarehus, når det passer dig. 

Er du ikke helt sikker på dit valg, er du også meget velkommen til at komme forbi butikken og se dine muligheder for gyngestativ samt få vejledning af vores medarbejdere. 

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.