Luk
Fri fragt
Kun webshop

Jungle Gym legetårn Barn + Climb M Xtra komp.+120kg sand & blå RB

Stort legetårn med 2 platforme og et spændende tag fra Jungle Gym.

Udover en stige og klatrevæg indeholder legetårnet også et Steering Wheel, der giver ekstra dynamik. De generøse proportioner, med en ståhøjde på over 160 cm og legeområder på to niveauer, gør legetårnet til et rummeligt eventyrland.

Turen op i legetårnet starter ved klatrevæggen eller stigen med de kulørte og skridsikre stigetrin. Oppe i det imponerede tårn kan der leges på platforme i 2 niveauer. I bunden af legetårnet findes en sandkasse, som er placeret i skygge, og hvor flotte sandslotte kan tage form.

Legetårnet er inklusiv det spændende og krævende Climb modul Xtra, hvor motorikken kan få frit spil på klatrevæggen eller i klatrenettet. Gyngen står, efter en god klatretur, klar til at give et godt sus i maven.

Der´medfølger med legetårnet; klatremodul med 1 gynge, klatrevæg, klatrenet, rat, blå rutsjebane 265 cm, sandkasse med presenningbund og sandkassenet samt 120 kg certificeret sandkassesand leveret i 6 poser af 20 kg.

Legetårnet består af trykimprægneret træ. Det er testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) og CE-godkendt.

Leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.

Produktinformation:

  • Areal ekskl. sikkerhedsareal: B: 621 x D: 467 x H: 322 cm
  • Sikkerhedsareal: + min. B: 640 x D: 659 cm
  • Stolper: 68 x 68 mm
  • Reglar: 34 x 59 mm
  • Brædder: 16 x 95 mm
Mere information
Varenummer 6200781A
Produkttype Legetårne
Varemærke Jungle Gym
Serie Barn
Du anmelder:Jungle Gym legetårn Barn + Climb M Xtra komp.+120kg sand & blå RB

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.