Luk
Fri fragt
Kun webshop

Jungle Gym legetårn Barn m/klatremodul, 1 gynge, grøn RB, 120kg sand

Stort legetårn med 2 platforme og spændende tag i serien Barn fra Jungle Gym.

Ud over en stige og en klatrevæg indeholder Jungle Barn også et Steering Wheel-legerat, der giver ekstra dynamik, og legetårnet har en ståhøjde på over 160 cm.

Turen op i Jungle Gym Barn starter ved enten klatrevæggen eller stigen med de kulørte og skridsikre stigetrin. Oppe i det imponerede tårn kan der leges på platforme i 2 niveauer. I bunden af legetårnet findes en sandkasse, som er placeret i skygge, hvor flotte sandslotte kan tage form.

Legetårnet er inklusiv det spændende og krævende Climb modul Xtra, hvor motorikken kan få frit spil på klatrevæggen eller i klatrenettet, og hvor gyngen, efter en god klatretur, står klar til at give et dejligt sus i maven.

Der medfølger klatremodul med 1 gynge, klatrevæg, klatrenet, rat, grøn rutsjebane på 265 cm, sandkasse med presenningbund og sandkassenet samt 120 kg certificeret sandkassesand leveret i 6 poser á 20 kg.

Legetårnet består af trykimprægneret træ. Det er testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) og CE-godkendt.

Leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.

Produktinformation:

  • Areal ekskl sikkerhedsareal: B: 621 x D: 467 x H: 322 cm
  • Sikkerhedsarea: + min. B: 640 x D: 659 cm
  • Stolper: 68 x 68 mm
  • Reglar: 34 x 59 mm
  • Brædder: 16 x 95 mm
Mere information
Varenummer 6200843A
Produkttype Legetårne
Varemærke Jungle Gym
Højde 322 cm
Serie Barn
Du anmelder:Jungle Gym legetårn Barn m/klatremodul, 1 gynge, grøn RB, 120kg sand

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.