Luk
Fri fragt
Kun webshop

Jungle Gym legetårn Chalet + Climb M Xtra komp.+120kg sand & blå RB

Jungle Gym legetårnet 'Chalet' har en spændende opbygning med mange stimulerende muligheder.

Den fremskudte "balkon" er perfekt til solskinsvejr, og med Fun Phone (telefon), Bucket (spand modul) og Steering Wheel (rat) er der mulighed for, at børnene altid kan finde på noget nyt at lege. Chalet har trætag med en ståhøjde på over 160 cm og ser imponerende ud i haven. I bunden af legetårnet findes en sandkasse, som er placeret i skygge, og hvor flotte sandslotte kan tage form.

Legetårnet er inklusiv det spændende og krævende  Climb modul Xtra, hvor motorikken kan få frit spil på klatrevæggen eller i klatrenettet. Gyngen står, efter en god klatretur, klar til at give et godt sus i maven.

Der medfølger med Chalet-legetårnet; klatremodul med 1 gynge, klatrevæg, klatrenet, telefon, spand modul, rat, blå rutsjebane 265 cm, sandkasse med presenningbund og sandkassenet samt 120 kg certificeret sandkassesand leveret i 6 poser af 20 kg.

Legetårnet består af trykimprægneret træ. Det er testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) og CE-godkendt.

Leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.

Produktinformation:

  • Areal ekskl. sikkerhedsareal: B: 613 x D: 462 x H: 312 cm
  • Sikkerhedsareal: + min. B: 640 x D: 659 cm
  • Stolper: 68 x 68 mm
  • Reglar: 34 x 59 mm
  • Brædder: 16 x 95 mm
Mere information
Varenummer 6200787A
Produkttype Legetårne
Varemærke Jungle Gym
Serie Chalet
Du anmelder:Jungle Gym legetårn Chalet + Climb M Xtra komp.+120kg sand & blå RB

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.