Luk
Fri fragt
Kun webshop

Jungle Gym legetårn Cubby komp. 120kg sand & blå RB

Med det kompakte, men utroligt alsidige, Jungle Gym 'Cubby' legetårn er der mulighed for aktiviteter på mange forskellige niveauer.

Turen op i legetårnet starter ved klatrevæggen og når platformen nås, åbner der sig et legerum på to niveauer, så børnene kan se tingene fra en helt ny vinkel. Taget i træ giver både læ og plads til leg, eftersom ståhøjden er over 160 cm. Balkonen giver en fantastisk udsigt, og rattet giver yderligere muligheder for aktiv leg. I bunden af legetårnet findes en sandkasse, som er placeret i skygge, hvor flotte sandslotte kan tage form.

Legetårnet kan med fordel udbygges med Climb eller Swing Modul Xtra eller et af de andre sjove og finurlige moduler i Jungle Gym serien, så pladsen i haven udnyttes til fulde, og der skabes plads til mange timers skøn leg.

Inklusiv klatrevæg, rat, blå rutsjebane 265 cm, sandkasse med presenningbund og sandkassenet samt 120 kg certificeret sandkassesand leveret i 6 poser á 20 kg.

Legetårnet består af trykimprægneret træ, som er testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9), og det er CE godkendt.

Leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.

Produktinformation:

  • Areal ekskl sikkerhedsareal: B: 402 x D: 153 x H: 305 cm
  • Areal inkl. sikkerhedsareal: B: 802 x D: 553 cm
  • Stolper: 68 x 68 mm
  • Reglar: 34 x 59 mm
  • Brædder: 16 x 95 mm
Mere information
Varenummer 6200793A
Produkttype Legetårne
Varemærke Jungle Gym
Serie Cubby
Du anmelder:Jungle Gym legetårn Cubby komp. 120kg sand & blå RB

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.