Luk
Fri fragt
Kun webshop

Jungle Gym legetårn Farm m/klatremodul, 1 gynge, grøn RB, 120kg sand

Farm legetårnet fra Jungle Gym er det ideelle legetårn til energiske legebørn og vil passe godt ind i hvilken som helst have.

Legetårnet byder på en kombination af sjov, udfordringer og opdagelser. Platformen har en ståhøjde på over 160 cm, er med to etager, og der er adgang til det kæmpe legetårn via stige eller klatrevæg. I bunden af legetårnet findes en sandkasse, som er placeret i skygge, hvor flotte sandslotte kan tage form.

Legetårnet er inklusiv det spændende og krævende Climb modul Xtra, hvor motorikken kan få frit spil på klatrevæggen eller i klatrenettet, og hvor gyngen, efter en god klatretur, står klar til at give et dejligt sus i maven.

Børnene kan nemt og hurtigt, og flere af gangen, komme ned fra legetårnet fra de 2 medfølgende rutsjebaner på henholdsvis 220 cm og 265 cm højde. Begge rutsjebaner er i blå farve.

Legetårnet er inklusiv klatremodul med 1 gynge, klatrevæg, klatrenet, legeperiskop, grøn rutsjebane på 220 cm, grøn rutsjebane på 265 cm, sandkasse med presenningbund og sandkassenet samt 120 kg certificeret sandkassesand leveret i 6 poser á 20 kg.

Legetårnet består af trykimprægneret træ. Det er testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) og CE-godkendt.

Legetårnet leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.

Produktinformation:

  • Areal ekskl. sikkerhedsareal: B: 589 x D: 408 x H: 314 cm
  • Sikkerhedsareal: + min. B: 640 x D: 659 cm
  • Stolper: 68 x 68 mm
  • Reglar: 34 x 59 mm
  • Brædder: 16 x 95 mm
Mere information
Varenummer 6200842A
Produkttype Legetårne
Varemærke Jungle Gym
Højde 314 cm
Serie Farm
Du anmelder:Jungle Gym legetårn Farm m/klatremodul, 1 gynge, grøn RB, 120kg sand

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.