Luk
Fri fragt
Kun webshop

Jungle Gym legetårn Hut+Climb modul Xtra komp. inkl. RB

Lille legetårn med sjove aktiviteter fra Jungle Gym.

Jungle Gym 'Hut' er perfekt til en forholdsvis lille have og er i denne version inklusiv det udfordrende og krævende klatremodul med 1 gynge.

Først bestiges klatrevæggen til toppen, hvorefter turen ned kan leges som en edderkop i klatrenettet. Når jorden igen nås kan en tur på gyngen give et dejligt sus i maven. I bunden af legetårnet findes en sandkasse, som er placeret i skygge, hvor flotte sandslotte kan tage form.

Denne udgave bliver leveret malet i en flot sort farve. Træet er tørret ned, inden det males med træbeskyttelse. Farven er grundmalet med vandig træbeskyttelse.

Sammen med legetårn og klatremodul med 1 gynge medfølger klatrevæg, klatrenet, grøn rutsjebane 220 cm, sandkasse med presenningbund og sandkassenet.

Legetårnet er lavet af fyrretræ, der er grundmalet i sort farve, som passer godt til enhver have. Det er testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) og er CE-godkendt.

Legetårnet leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.

Produktinformation:

  • Areal ekskl. sikkerhedsareal: B: 559 x D: 419 x H: 286 cm
  • Sikkerhedsareal: + min. B: 640 x D: 659 cm
  • Stolper: 68 x 68 mm
  • Reglar: 34 x 59 mm
  • Brædder: 16 x 95 mm
  • Farve: sortmalet træ
Mere information
Varenummer 6200869A
Produkttype Legetårne
Varemærke Jungle Gym
Serie Hut
Du anmelder:Jungle Gym legetårn Hut+Climb modul Xtra komp. inkl. RB

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.