Luk
Fri fragt
Kun webshop

Jungle Gym legetårn Lodge komp. 120kg sand & blå RB

Jungle Gym 'Lodge' er et legetårn i mellemstørrelse med en åben struktur, hvor der også er adgang til platformen ad den fastmonterede stige.

Legetårnet har en skråtvinklet presenning som tag og er et godt udgangspunkt for aktiv leg. 1-Step stigen og StarOscope™-stjernekikkerten er sjove ting, der følger med i pakken.

Tag turen op i tårnet ad den faste stige med de kulørte og skridsikre trin eller ad den mere krævende 1-step stige. I tårnet kan stjernekikkerten bruges til at kigge på de smukke stjerner på himlen, og i bunden af legetårnet findes en sandkasse, som er placeret i skygge, hvor flotte sandslotte kan tage form.

Hvis du overvejer at tilføje yderligere elementer til dette mellemstore klatrestativ, passer det perfekt sammen med Climb eller Swing modul Xtra.

Inklusiv stige, 1-step stige, stjernekikkert, rat, blå rutsjebane 265 cm, sandkasse med presenningbund og sandkassenet samt 120 kg certificeret sandkassesand leveret i 6 poser af 20 kg.

Legetårnet består af trykimprægneret træ, som er testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9), og det er CE-godkendt.

Leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.

Produktinformation:

  • Areal ekskl. sikkerhedsareal: B: 382 x D: 164 x H: 291 cm
  • Areal inkl. sikkerhedsareal: B: 782 x D: 564 cm
  • Stolper: 68 x 68 mm
  • Reglar: 34 x 59 mm
  • Brædder: 16 x 95 mm
Mere information
Varenummer 6200797A
Produkttype Legetårne
Varemærke Jungle Gym
Serie Lodge
Du anmelder:Jungle Gym legetårn Lodge komp. 120kg sand & blå RB

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.