Luk
Fri fragt
Kun webshop

Jungle Gym legetårn Lodge m/klatremodul, 1 gynge, grøn RB, 120kg sand

Med denne legeplads fra Jungle Gym i serien Lodge er børnene garanteret en legeoplevelse i særklasse. Det er et legetårn i mellemstørrelse med en åben struktur, hvor der også er adgang til platformen ad den fastmonterede stige.

Legetårnet har en skråtvinklet presenning som tag og er et godt udgangspunkt for aktiv leg. 1 step-stigen og en StarOscope™-stjernekikkert er sjove ting, der følger med i pakken. Tag turen op i tårnet ad den faste stige med de kulørte og skridsikre trin eller ad den mere krævende 1-step stige.

I bunden af legetårnet findes en sandkasse, som er placeret i skygge, hvor flotte sandslotte kan tage form.

Legetårnet er inklusiv det spændende og krævende Climb modul Xtra, hvor motorikken kan få frit spil på klatrevæggen eller i klatrenettet, og hvor gyngen, efter en god klatretur, står klar til at give et dejligt sus i maven.

Inklusiv stige, 1-step stige, stjernekikkert, rat, klatremodul med 1 gynge, klatrevæg, klatrenet, grøn rutsjebane på 265 cm, sandkasse med presenningbund og sandkassenet samt 120 kg certificeret sandkassesand leveret i 6 poser á 20 kg.

Legetårnet er lavet af trykimprægneret træ. Det er testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) og CE-godkendt.

Legetårnet leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.

Produktinformation:

  • Areal ekskl. sikkerhedsareal: B: 622 x D: 423 x H: 291 cm
  • Sikkerhedsareal: + min. B:640 x D: 659 cm
  • Stolper: 68 x 68 mm
  • Reglar: 34 x 59 mm
  • Brædder: 16 x 95 mm
Mere information
Varenummer 6200837A
Produkttype Legetårne
Varemærke Jungle Gym
Højde 291 cm
Serie Lodge
Du anmelder:Jungle Gym legetårn Lodge m/klatremodul, 1 gynge, grøn RB, 120kg sand

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.