Luk
Fri fragt
Kun webshop

Jungle Gym legetårn Villa + Climb modul Xtra komp. inkl. RB

Jungle Gym legetårn, som rummer et hav af spændende muligheder for legesyge og klatreglade børn.

Fra jorden kan man starte turen op af tårnet via klatrevæggen, som både store og små kan prøve kræfter med, og måske endda vædde om hvem, der når først til tops. Turen op kan også tages via stigen eller rebet på ydersiden af tårnet. I bunden af legetårnet findes en sandkasse, som er placeret i skygge, hvor flotte sandslotte kan tage form.

Det medfølgende klatremodul med klatrevæg, klatrenet og gynge gør dette legetårn til den absolutte udfordring for alle børn.

Denne udgave bliver leveret malet i en flot sort farve. Træet er tørret ned, inden det males med træbeskyttelse. Farven er grundmalet med vandig træbeskyttelse.

Udover klatremodul med klatrevæg, klatrenet og gynge medfølger grøn rutchebane 265 cm, stige, reb samt sandkasse med presenningbund og sandkassenet.

Legetårnet er lavet af fyrretræ, der er grundmalet i sort farve, som passer godt til enhver have. Det er testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) og er CE-godkendt.

Legetårnet leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.

Produktinformation:

  • Areal ekskl. sikkerhedsareal: B: 632 x D: 435 x H: 274 cm
  • Sikkerhedsareal: + min. B: 640 x D: 659 cm
  • Stolper: 68 x 68 mm
  • Reglar: 34 x 59 mm
  • Brædder: 16 x 95 mm
  • Farve: sortmalet træ
Mere information
Varenummer 6200873A
Produkttype Legetårne
Varemærke Jungle Gym
Du anmelder:Jungle Gym legetårn Villa + Climb modul Xtra komp. inkl. RB

Andre købte også

Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.