Loading

Giv børnenes fantasi frit løb med et legehus fra BAUHAUS

Legehusene her i webshoppen leveres alle med solide og holdbare materialer, så børnene kan se frem mange gode stunder fyldt med leg, fantasi og eventyr i haven. Et legehus i haven er en rigtig god løsning for børnefamilien, fordi børnenes evner til at bruge og udvikle fantasien bliver sat i fokus. Her kan børnene have deres helt eget sted, hvorfra de uendelige muligheder for leg virkelig kan komme til udtryk.

Bestil børnenes nye legehus som samleprojekt

Mange af legehusene leveres som ”Gør-det-selv-pakke” med en udførlig montagevejledning inklusiv alt, hvad der skal bruges til at samle legehuset. Det er hurtigt og let at sammensætte de forskellige materialer og komponenter, så børnene kan få taget legehuset i brug. Visse typer, som eksempelvis modellen Jungle Gym, leveres med trykimprægneret fyrretræ, der er høvlet og afrundet på alle fire sider, så børnene kan lege frit uden at komme galt afsted på skarpe kanter. Det trykimprægnerede træ betyder desuden, at legehuset bliver meget modstandsdygtigt overfor de danske vind- og vejrhold.

Uanset hvilken type du vælger, vil træet være skåret i helt præcise mål, så du kan komme i gang med samling og montering, så snart du modtager materialerne. Her på siden vil du også kunne se, at enkelte legehuse kan bestilles som Click & Collect. Det betyder, at du kan bestille det nye legehus online, hvorefter det kan afhentes i dit lokale BAUHAUS-varehus, når du har modtaget en SMS eller en e-mail fra os. Hvis det pågældende legehus er på lager hos dit lokale varehus, kan du dermed slippe for at vente på leveringen – og du kan samtidig vente med at betale, indtil du afhenter det.

Mulighed for at sætte jeres eget særpræg

Størstedelen af legehusene bliver leveret i træ, som endnu ikke er blevet malet eller behandlet. Det åbner derfor op for gode muligheder for selv at give legehuset de helt rigtige farver, så både børn og voksne kan få lov at bruge fantasien, når legehuset skal dekoreres i flotte kulører, der indbyder til leg. Derudover kan det i nogle tilfælde være en god idé at lægge tagpap eller tagshingels på af hensyn til holdbarheden. Er du i tvivl om hvorvidt dit nye legehus skal overfladebehandles, eller om der skal lægges tagpap, så tøv ikke med at kontakte os på enten telefon, mail eller hos dit lokale varehus.

Vi er altid glade for at kunne hjælpe dig godt på vej, og vi sætter en ære i at rådgive og assistere dig bedst muligt! Legehusene findes i mange forskellige størrelser og udformninger, så du kan finde lige præcis det, der passer bedst hjem til jeres have. Se dig omkring blandt mulighederne og læs mere om, hvad de forskellige legehuse har at byde på, inden du laver din endelige bestilling her i webshoppen.