Indlæser

Trampoliner

Alle produkter

  1. Sikkerhedsnet Ø457 cm sort
    Sikkerhedsnet Ø457 cm sort
    250,00 kr.
    Click & Collect Levering

89 produkter

Find din nye havetrampolin hos BAUHAUS

De store havetrampoliner oplever en stadig stigende popularitet, fordi flere og flere børnefamilier får øjnene op for de mange fordele, en trampolin i haven giver. Først og fremmest er børnene vilde med de utallige muligheder for underholdning, man kan få ud af en trampolin, men de voksne kan også se store fordele ved det. Det er nemlig en fremragende måde at påvirke udviklingen af børnenes motorik i en positiv retning, fordi de får bevæget sig på en måde, som man normalt ikke har mulighed for uden at komme til skade. Fordi havetrampolinerne har været i fremme i efterhånden mange år, og der grundet efterspørgslen også er kommet flere producenter, så er kvaliteten af trampolinerne også blevet væsentligt forbedret i takt hermed.

Trampoliner til haven

Har du en have med god plads til leg og aktiv udfoldelse, så er en trampolin et rigtig godt redskab til at danne base om sjov leg, hvor både børn og voksne kan få brændt masser af energi af. Hos BAUHAUS har vi et bredt udvalg af billige trampoliner i mange forskellige modeller – herunder både helt almindelige havetrampoliner og flere forskellige trampoliner til nedgravning. Se de enkelte løsninger her på siden, hvor du også let kan bestille din nye trampolin med det samme.

En trampolin kan bruges af både store og små, og selvom det umiddelbart måske kan være svært at forstå, at det kan være så sjovt at hoppe rundt i timevis, så er trampolinen ikke desto mindre et redskab til leg, der aldrig helt går af mode. Trampolinen er sjov hele året rundt men bruges naturligvis allermest, når vejret er godt. Det vigtigste er, at det holder tørt udenfor. Så betyder temperaturerne ikke så meget. Du skal nok få hoppet dig til varmen under alle omstændigheder. Blandt vores udvalg af trampoliner og trampolin-tilbehør finder du eksempelvis:

-          Et bredt udvalg af almindelige, høje trampoliner

-          Gode muligheder for at købe en nedgravet trampolin

-          Diverse trampolin-tilbehør, herunder stiger og sikkerhedsnet til trampolin

-          Stormsikringssæt til din havetrampolin

Trampolin til nedgravning – det æstetiske valg

Købet af en trampolin er en spændende investering i masser af fremtidig leg og kvalitetstid sammen med både familie og venner. En trampolin kan umiddelbart godt virke voldsom i haven, men du kan få den til at fylde mindre visuelt ved at vælge nedgravning af trampolin, så trampolinen først ses rigtigt, når du er tæt på, og den derfor ikke forstyrrer det æstetiske udtryk i resten af haven – noget som mange voksne sætter stor pris på.  

Går du ikke op i æstetik, eller synes du ligefrem, at en trampolin vil pynte på græsplænen, kan du selvfølgelig også sagtens gå efter en helt almindelig havetrampolin med stige. Så slipper du også for at skulle grave haven op for at få plads til din nye trampolin. 

Sikkerhed frem for alt

Hos BAUHAUS går vi meget op i sikkerheden, og derfor lever alle vores produkter naturligvis op til samtlige produktregler og har de rigtige godkendelser. Dermed er du sikret, at dit barn hopper på trampolinen på sikker og forsvarlig vis. Ønsker du at optimere sikkerheden yderligere, har vi desuden et solidt udvalg af ekstra sikkerhedsudstyr, som kan anvendes sammen med de forskellige trampoliner. Her finder du blandt andet de populære sikkerhedsnet, som sørger for, at børnene ikke falder ud over kanten og slår sig, når de hopper.

Blandt tilbehøret finder du også kantpuder i forskellige størrelser. Kantpuden er god som en ekstra beskyttelse til havetrampolinen, og den hjælper til med at mindske risikoen for at komme i klemme mellem fjedrene langs trampolinens kant.

Ved flere af produkterne her på siden, følger der allerede meget af sikkerhedsudstyret med i den samlede pakke. Se f.eks. luksustrampolinen fra producenten Play>it, hvor du får en trampolin i sublim kvalitet med en omkreds på hele 427 cm, som tåler en belastning på 150 kg., og dermed lægger op til mange timers sjov og motion for både børn og voksne. Denne trampolin er udstyret med både kantpude, stige, et finmasket sikkerhedsnet samt topramme i fiberglas, så sikkerheden er optimeret på bedste vis.

Få leveret din nye trampolin

Du kan bestille trampolinerne online her på siden, og få den leveret lige til adressen. På den måde kan du læne dig tilbage i stolen og blot vente på, at fragtmanden står klar med dine varer. Når dine varer er sendt afsted fra vores lager, vil du modtage en e-mail med et track & trace-nummer, så du kan følge nøje med i forsendelsen. Mange af vores produkter i denne kategori fås desuden som Click & Collect-løsning, hvor du bestiller dine varer online, hvorefter du kan afhente dem hos dit lokale BAUHAUS-varehus, når du har modtaget en SMS eller en e-mail fra varehuset. Du vil få besked inden for 3 timer af åbningstiden, efter du har afgivet din ordre, og så kan du afhente varen og betale i kundeservice. Click & Collect er naturligvis uden leveringsomkostninger.

Giv børnene det bedste og mest underholdende legeredskab til haven – gå på udkig efter den nye trampolin lige her i webshoppen.

Find en billig trampolin på tilbud

Har du besluttet dig for, at du gerne vil købe en trampolin til haven, og vil du have den bedst mulige pris? Har du lidt tålmodighed og is i maven, kan du være heldig fra tid til anden at finde trampoliner på tilbud til gode priser her hos BAUHAUS, hvor du også finder billige net til trampolin, så du kan købe trampolin og trampolinnet samlet til en skarp pris og dermed få mere for dine penge.

Drømmer du om flere gode redskaber til udendørs leg? Du finder hele vores udvalg af produkter inden for leg og fritid her, hvor du kan finde underholdning for både børn og voksne. Til børnene anbefaler vi eksempelvis et kig på vores gyngestativer, legehuse, legetårne og sandkasser, der ganske enkelt bare indbyder til masser af kreativ leg og udfoldelse for de yngste. 

 

Køb din nye trampolin online hos BAUHAUS

Hold dig endelig ikke tilbage, men find i stedet den trampolin i vores udvalg, der passer allerbedst til dine ønsker og drømme. Herefter kan du lægge den i kurven og bestille den hjem med det samme, så du snart kan få den leveret og kan komme i gang med at sætte den op eller med at forberede haven til nedgravning af trampolin. Jo bedre forberedt, du er, jo hurtigere kan du og børnene komme til at tage jeres nye trampolin i brug. I kan godt begynde at glæde jer allerede nu!

Er du generelt vild med at bruge tid i din have, er det oplagt, at du også går på opdagelse blandt vores øvrige sortiment af produkter til udelivet i haven, der hurtigt gør det endnu sjovere at være haveejer. 

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.