Luk
Fri fragt

Hy-Land legeplads Q Projekt 2 + Swing Module

Dette Q2s legetårn fra Hy-Land giver forskellige udfordrende aktiviteter for børn. Legepladsen indeholder platform med rutsjebane, klatrenet og klatrevæg samt et gyngestativ med to gynger. Der er et spidst tag over legetårnets platform, som giver læ og skygge, når man leger op legepladsen. Gengestativet sidder ud fra legetårnet i den modsatte ende end rutsjebanen.

Med en Hy-Land legeplads vil børnene kunne have mange timers sjov og leg udendørs.
En legeplads giver et stimulerende område, hvor børn vil blive udfordret og kan lege i timevis. Med en Hy-Land legeplads, får du en legeplads i høj kvalitet med sikkerheden i top, som også er nem og hurtig at samle.

Legetårnet kræver et minimum af vedligeholdelse, idet de anvendte komponenter opfylder de højeste standarder og er UV- og vejrbestandige. Det NTR-A trykimprægnerede fyrretræ, som legepladsen er udført i, sikrer desuden en lang holdbarhed, hvor stolperne kan tåle nedgravning og konstant jordkontakt.

Legetårnet leveres som et komplet samlesæt med alle de nødvendige komponenter til samling og montering, så det er lige til selv at bygge legetårnet i haven.

Hy-Land er godkendt af TÜV i Tyskland i henhold til den europæiske standard EN 1176 til brug på offentlige legepladser og er dermed utroligt velegnet til eksempelvis restauranter, boligforeninger samt skoler og daginstitutioner.
Vær opmærksom på, at når en legeplads er til offentlig brug, skal den sættes op over et stødabsorberende underlag i overenstemmelse med europæisk standard EN 1177. Til det krævede periodiske eftersyn og vedligeholdelse er logbøger forudsat.

Hvis legepladsen skal sættes op på eksempelvis græs eller sand, skal det fæstnes med jordankre for at gøre det stabilt; disse er ikke inkluderet.

Produktinformation:

  • Mål: 8,8 x 3,1 x 4 m (L x B x H)

  • Mål sikkerhedsareal: 11,0 x 7,8 x 4 m (L x B x H)

  • Materiale: NTR-A trykimprægneret fyrretræ

  • Mål stolper: 90 x 90 mm

  • Mål reglar: 45 x 70 mm

  • Mål brædder: 22 x 145 mm

  • Maksimal antal brugere: 7

  • Kan anvendes af børn i alderen 3 til 12 år

  • Godkendt til offentlig brug: ja

Bemærk: Leveres som komplet samlesæt med udførlig montagevejledning

 

Mere information
Varenummer 6200195A
Produkttype Legetårne
Varemærke Hy-land
Bredde 3,1 m
Dybde 8,8 m
Højde 4 m
Materiale Fyr
Serie Projekt
Du anmelder:Hy-Land legeplads Q Projekt 2 + Swing Module
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.