Luk
Fri fragt
Kun webshop

HYTTE SOLVEIG 13,6 M2

Moderne anneks med stående vinduer og dobbelt glasdør. Annekset er fremstillet i præfabrikerede vægelementer, som giver nem montering. Perfekt som et ekstra værelse til teenageren eller som et gæsteværelse til familie og venner.

Annekset kan også bruges som hjemmekontor eller som et afslapningsrum. Med en placering midt i haven er det nemt at fordybe sig i arbejdet, yoga eller en god bog. Mulighederne er mange. Om vinteren kan annekset også bruges til opbevaring af havemøbler m.m. Annekset er med sine 13,6 m2 rummeligt og egner sig derfor godt til både daglig brug og til opbevaring.

Med denne model kan du desuden selv vælge, hvor du ønsker dør- og vindueselementer placeret. Det giver dig flere designløsninger til et og samme anneks. Leveres som et bygningssæt inkl. 28 mm gulvbelægning og skruer. Ekstraudstyr købes separat.

Annekset leveres ubehandlet, og vi anbefaler derfor overfladebehandling i de ønskede farver umiddelbart efter installationen for at beskytte træet mod fugt, svampe m.m. Husk at male dørene på begge sider.

 

Produktinformation:

  • Mål: 452 x 330 x 281 cm
  • Areal: 13,6 m2 4-9-4 mm dør med dobbelt hærdet glas 4-9-4 mm vinduer med dobbelt hærdet glas
Mere information
Varenummer 6201173A
Produkttype Hytter
Varemærke Palmako
Bredde 4520 mm
Højde 2940 mm
Længde 3300 mm
Du anmelder:HYTTE SOLVEIG 13,6 M2
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.