Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Isolering Papiruld Iso-Let 10 kg

Vælg venligst for at se tilgængelighed
Bestil inden t m s for levering næste hverdag
Få besked, når varen igen er på lager,

Levering af denne vare er i øjeblikket ikke muligt

Levering af denne vare er ikke muligt

Vælg varehus for at se lagerstatus
i
Bemærk venligst

Placering i varehus
- Skift
Bauhaus Montageservice

Skal vi hjælpe med montagen?

Læs mere
Bauhaus Montageservice

Papiruld Iso-Let er et miljøvenligt isoleringsmateriale, der er nemt at bruge.

Papiruld består af granulat, der er lavet af genbrugsaviser. Avisernes hule træfibre har en rigtig god isoleringsevne, hvilket også er grunden til at aviser har været brugt til isolering i over 100 år.

Isoleringen kan anvendes mange steder, men er særlig nem at bruge til loftsisolering. Isoleringsgranulatet skal blot fordeles i et jævnt lag på 100 mm over hele loftsarealet. Materialet er ufarligt at røre ved og kræver ikke brug af handsker.

Granulatet sørger for at alle sprækker og revner dækkes, og det lægger sig tæt omkring rør og andre installationer. Kombineret med materialets gode isoleringsevne, giver det en effektiv isolering, der reducerer varmeregningen.

Papiruldsgranulat er et brandhæmmende materiale, der er sikkert at bruge i hjemmet. Papiruld er imprægneret med salte, der frigiver fugt, hvis de udsættes for høj varme, og en evt. brand vil ikke kunne sprede sig gennem materialet.

Papiruld er et organisk materiale, der er fugttransporterende, og derfor minimerer risikoen for råd og skimmelsvamp. Materialet kan optage fugt fra indeklimaet og afgive det igen uden, at det påvirker isoleringsevnen. Det bidrager til et godt indeklima, hvor temperatur og luftfugtighed reguleres naturligt.

Produktinformation:

  • Indhold: 10 kg
  • Isoleringsareal: 3 m² v/100 mm tykkelse
  • Isoleringsevne: λ-værdi 0.039

 

Varenummer 3862296A
EAN 5700002096425
Produkttype Isolering
Varemærke Papiruld
Størrelse 10 kg

Andre produkter som dette

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.