Indlæser

Juletræer

(31)
Et af de vigtigste indkøb til julen er selvfølgelig juletræet, og vil du gerne undgå besværet med selv at skulle slæbe det hjem, kan du bestille årets juletræ her og få det leveret lige til døren. Vi har mange smukke, kunstige juletræer i fors..

Viser 31 produkter

Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
9.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Levering
Click & Collect
Kun webshop
9.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Kun webshop
19.999,00 kr.
Der er fri fragt på dette produkt
Levering
Click & Collect
Special Price 139,95 kr. Regular Price 179,95 kr.
Lev. omk. tillægges
Levering
Click & Collect

Viser 31 produkter

De flotteste juletræer i alle størrelser

Et af de vigtigste indkøb til julen er selvfølgelig juletræet, og vil du gerne undgå besværet med selv at skulle slæbe det hjem, kan du bestille årets juletræ her og få det leveret lige til døren. Vi har mange smukke, kunstige juletræer i forskellige størrelser i vores sortiment, og du kan se dem alle ovenfor, hvor du også kan bestille dit juletræ hjem med det samme. Køb dit juletræ i dag hos BAUHAUS! 

Ingen jul uden et flot juletræ, der kan stå og pynte i hele december, og som hele familien kan danse omkring juleaften. Men hvor finder du det bedste juletræ, hvis du drømmer om et kunstigt juletræ, der helst ikke ser for plastikagtigt og billigt ud? Der sælges juletræer i massevis her hos BAUHAUS, hvor du har adgang til et bredt udvalg af juletræer, der ser utroligt naturtro ud, og som kan genbruges år efter år, så du slipper for at skulle købe nyt juletræ og nærmest smide det ud, før du har nået at nyde det. Med et kunstigt juletræ kan du have dit juletræ stående så langt ind i januar, som du har lyst til. Det visner ikke, og bedst af alt, så drysser det heller ikke med grannåle, som ægte juletræer ellers har rigtig meget tendens til. 

Se også vores skarpe udvalg af juletræsfødder her, så du kan få dit juletræ til at stå flot i stuen, uanset om du vælger et kunstigt juletræ eller et ægte juletræ med træstamme og duften af gran, der breder sig i hele hjemmet – og selvfølgelig med de dryssende grannåle, som du ikke kommer udenom, hvis du insisterer på at få et ægte juletræ frem for et af vores kunstige juletræer. 

 

Juletræer sælges til en skarp pris

Som med alt andet er juletræer, både de ægte og de kunstige af slagsen, også blevet dyrere med årene, og det kan efterhånden være en dyr fornøjelse, hvis du, traditionen tro, vil have et juletræ indenfor i stuen. Og det vil du jo selvfølgelig – koste hvad det koste vil. Heldigvis har vi gode priser på billige juletræer af høj kvalitet online hos BAUHAUS, hvor du kan finde årets juletræ blandt flotte juletræer med LED-lys. Vi har både naturtro grønne juletræer samt hvide juletræer eller juletræer med sne, så det ligner, at træet har været en tur udenfor og er blevet dækket af den skønne sne, som vi desværre så sjældent oplever i Danmark. Køb juletræer med LED-lys fra sortimentet hos BAUHAUS, hvor du finder både små og store juletræer for enhver smag og pengepung!

 

Husk også julepynten til dit juletræ

Selvom vores juletræer er kunstige, så skal de selvfølgelig stadig pyntes som et ægte juletræ. Nogle af vores juletræer har allerede LED-lys på sig, men vil du have endnu mere pynt, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg af julepynt og indendørs julebelysning, hvor du blandt andet finder flotte lyskæder i massevis, som du kan dekorere dit juletræ med.

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan pynte juletræet, når først det er kommet hjem til dig i stuen, og du bestemmer derfor selv, om du foretrækker en simpel omgang julepynt, eller om du nærmest ikke kan få julepynt nok. Pynt også op i resten af hjemmet både inde og selvfølgelig også udenfor med vores udendørs julebelysning, så din bolig kan blive omdannet til et rigtigt julehjem med alt, hvad der hører til af både julelys, lyskæder, guirlander, juletræslys, lysestager og andet, der får julestemningen til at indfinde sig hos både store og små.

 

Køb juletræer af høj kvalitet online hos BAUHAUS

Mangler du et dejligt juletræ, der kan holde år efter år, så vælg et flot juletræ blandt vores kunstige juletræer her hos BAUHAUS, hvor du finder juletræer på helt op til 210 cm, der er så naturtro, at det kan være svært at bedømme, om træet er ægte eller ej, hvis man ikke allerede ved det. Vi har selvfølgelig også helt små juletræer på blot 20 cm, der kommer i en lille, hyggelig potte, som du kan have stående til pynt på gulvet eller på en reol i stuen. Med andre ord er der utallige muligheder for at få julestemningen ind i din bolig med BAUHAUS, og selvom du måske ikke har haft et juletræ i mange år, så anbefaler vi dig alligevel at købe et til årets juleaften. Julen bliver ganske enkelt kun bedre, når der holdes fast i de gode, gamle traditioner, herunder pyntning af juletræ og dans og sang omkring træet juleaften.

Hos BAUHAUS kan du finde det juletræ, der passer allerbedst ind hjemme hos dig. Herefter kan du lægge det i kurven og klikke dig videre til betaling, hvor du kan gennemføre din ordre én gang for alle. Så pakker vi dit juletræ hurtigt og sikkert til dig og sender det afsted med vores fragtmand inden længe. Du kan godt begynde at glæde dig, for vores juletræer er i en ganske særlig kvalitet, som du næppe finder bedre andetsteds. Køb juletræ online hos BAUHAUS i dag med hurtig levering og altid 3 måneders fuld returret, hvis du ikke er helt tilfreds med din vare. Bestiller du dit juletræ allerede nu, kan du nyde det igennem hele december, hvor det vil sprede hygge og god stemning hos alle, der kigger forbi i dit hjem og som bydes indenfor til en god kop kaffe, te eller kakao med udsigt til det smukke juletræ!

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.