Luk
Kun webshop

Jungle Gym legetårn Club + Climb modul Xtra inkl. X&O +spandmodul

Jungle Gym legetårn med trætag og klatremodul inkl. gynge, kryds og bolle-sæt samt spand modul, der er et absolut must for ethvert barn, da det fungerer perfekt som hejsesystem til at flytte legetøj op i legetårnet.

Legetårnet rummer et hav af spændende muligheder for legesyge og klatreglade børn. Start turen op i tårnet via klatrestigen. Fra platformen i tårnet kan hele legepladsen overskues og den næste leg planlægges. I bunden af legetårnet findes en sandkasse, som er placeret i skygge, hvor flotte sandslotte kan tage form.

Det medfølgende klatremodul med klatrevæg, klatrenet og gynge gør dette legetårn til en spændende og krævende legeplads for alle børn.

Udover klatrevæg, klatrenet og gynge medfølger en stige, blå rutsjebane 220 cm, kryds og bolle kit, spand modul  samt sandkasse med presenningbund og sandkassenet.

Legetårnet er lavet af trykimprægneret træ, som er testet og overvåget for kvalitet og sikkerhed (i henhold til EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) og CE-godkendt.

Legetårnet leveres som komplet saml-selv-pakke i færdigsavede trælængder. Det er tungt og leveres derfor på din adresse med fragtbil.

Produktinformation:

  • Areal ekskl. sikkerhedsareal: B: 832 x D: 410 x H:  300 cm
  • Sikkerhedsareal: + min. B: 640 x D: 659 cm
  • Stolper: 68 x 68 mm
  • Reglar: 34 x 59 mm
  • Brædder: 16 x 95 mm
Mere information
Varenummer 6200499A
Produkttype Legetårne
Varemærke Jungle Gym
Serie Club
Du anmelder:Jungle Gym legetårn Club + Climb modul Xtra inkl. X&O +spandmodul
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.