Indlæser

BAUHAUS Ansvarlighed

BAUHAUS Ansvarlighed

Pro Planet

BAUHAUS deltager aktivt i kampen om et bedre klima for fremtiden. I kampagne aviserne vil du nu have mulighed for at finde Pro Jet som er BAUHAUS eget miljø mærke. Med dette mærke vil BAUHAUS gerne signalere at der tænkt over indkøbsstrategien, med det formål at reducere CO2 udslippet og dermed hjælpe det globale miljø.

Pro Planet Mærket vil kunne findes på de produkter der direkte hjælper med at forbedre den globale klimasituation.

FSC- Mærket

Havemøbler du kan købe med god samvittighed

FSC-mærket er din garanti for god samvittighed, når du køber træmøbler. FSC-mærket træ stammer fra bæredygtige skovbrug, hvor træerne ikke fældes hurtigere, end skoven kan nå at producere dem. På denne måde beskyttes dyr og planter i en FSC-skov, og på samme måde er de mennesker, der arbejder med træfældningen, sikret ordentlig løn, uddannelse og sikkerhed.

BAUHAUS har indledt et samarbejde med FSC for at sætte fokus på havemøbler i bæredygtigt træ, idet FSC-mærket er den eneste globale certificeringsordning, der garanterer, at hårdttræ stammer fra bæredygtige skovbrug.

I BAUHAUS er alle FSC-certificerede møbler mærket med et lille skilt og en kode. Med koden kan møblet spores gennem hele sin tilblivelse – fra skoven, over fabrikken, til importøren.

Størstedelen af de hårdttræsmøbler, som BAUHAUS sælger, er i dag FSC-certificerede.