Indlæser

BAUHAUS Ansvarlighed

BAUHAUS Ansvarlighed

I BAUHAUS finder du et stort udvalg af produkter, som henvender sig til dig, der ønsker at træffe grønnere valg i din hverdag og leve med omtanke for miljøet. Produkterne spænder lige fra giftfri ukrudtsmidler, FSC-godkendte havemøbler og regnvandstønder til maling og varmegenvindingsanlæg.

Pro Planet

Med Pro Planet har vi introduceret vores eget symbol som en guide til dig, der gerne vil træffe grønnere valg i din hverdag, hvad enten du ønsker at spare på energien, vandet eller kemikalierne og i det hele taget ønsker at passe på miljøet. Du finder løbende de ’grønne’ produkter i vores tilbudsaviser og byggevarehuse – så hold øje med Pro Planet-logoet.

Du finder naturligvis også officielle miljømærker blandt vores store produktsortiment. Vælger du produkter med disse miljømærker, er du garanteret, at produkterne lever op til strenge miljøkrav.

    Svanemærket

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Målet med Svanemærket er at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion til forbrug. Derudover er Svanemærket din garanti for, at der er sat krav til stoffer, som er problematiske for sundheden. Du finder Svanemærkede produkter blandt vores store sortiment af blandt andet maling, brændeovne og gulve.

    EU-Blomsten

EU-Blomsten er det officielle europæiske miljømærke. Lige som med Svanemærket, er det målet med EU-Blomsten at skåne natur og miljø, spare på jordens ressourcer og vise omtanke for fremtidens klima. Faktisk er EU-Blomsten din sikkerhed for, at produktet er blandt de mindst miljøbelastende inden for sin kategori. Du finder blandt andet produkter mærket med EU-Blomsten blandt vores store sortiment af maling.

    PEFC

PEFC miljømærket er garant for, at det træ, du køber er produceret under bæredygtige forhold. Du finder PEFC-godkendte produkter blandt vores store sortiment af træ, lægter og gulve.

    FSC

FSC-mærket er din garanti for god samvittighed, når du køber træmøbler. FSC-mærket træ stammer fra bæredygtige skovbrug, hvor træerne ikke fældes hurtigere, end skoven kan nå at producere dem. På denne måde beskyttes dyr og planter i en FSC-skov, og på samme måde er de mennesker, der arbejder med træfældningen sikret ordentlig løn, uddannelse og sikkerhed.

BAUHAUS har indledt et samarbejde med FSC for at sætte fokus på havemøbler i bæredygtigt træ, idet FSC-mærket er den eneste globale certificeringsordning, der garanterer, at hårdttræ stammer fra bæredygtige skovbrug.

I BAUHAUS er alle FSC-certificerede møbler mærket med et lille skilt og en kode. Med koden kan møblet spores gennem hele sin tilblivelse – fra skoven, over fabrikken, til importøren. Størstedelen af de hårdttræsmøbler, du finder i BAUHAUS, er i dag FSC-certificerede. Derudover finder du også FSC-godkendte produkter blandt vores sortiment af hegn, stolper og lignende.

Tilmeld nyhedsmailen her