Indlæser

Handels-og leveringsbetingelser

Handels-og leveringsbetingelserHandels-og leveringsbetingelser

Handels- og leveringsbetingelser for BAUHAUS webshop, gældende for levering til private, erhvervs-, og offentlige kunder

1.      Generelt

Nærværende handels- og leveringsbetingelser gælder for alle køb foretaget på www.bauhaus.dk og er derfor udelukkende omfattet af regler og betingelser gældende herfor. For erhvervskunder og projektkunder gælder endvidere de aftalte almindelige salgs- og leveringsbetingelser.
Alle kontrakter indgåes på dansk og der er ikke indgået bindende købsaftale med BAUHAUS Danmark A/S, før der er modtaget ordrebekræftelse herfra.
BAUHAUS forbeholder sig retten til, at til enhver tid og uden grund, at afvise salg med videresalg for øje, uagtet annoncering, skiltning, lagerbeholdning m.v.


2.      Priser

Priserne på www.bauhaus.dk er dagspriser, angivet i danske kroner og inklusive 25% moms for privatkunder og ex. moms for erhvervs- og offentlige kunder, med mindre andet er angivet. De angivne priser gælder kun for ordrer til levering i Danmark, ikke omfattende Grønland, Færøerne og ikke brofaste øer. Der tages forbehold for evt. afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl.

3.      Betaling

De mulige betalingsformer på www.bauhaus.dk er:

 • Dankort
 • VISA
 • VISA Elektron
 • Mastercard
 • Eurocard
 • JCB
 • American Express
 • Diners
 • Forbrugsforeningen
 • MobilePay
 • Proff Service erhvervskort

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.bauhaus.dk og beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes. Det skal bemærkes, at der aldrig kan trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 
BAUHAUS bevarer ejendomsretten til de solgte varer, uanset om levering har fundet sted, indtil hele købesummen og eventuelle renter og/eller gebyrer er betalt.

Rabatter i alle former kan ikke kombineres. 

Der er ikke mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling her, er væsentlig dårligere end ved andre former for betaling. 

4.      Fragt og levering

www.bauhaus.dk leverer kun i Danmark, ikke brofaste øer dog mod tillæg og ikke omfattende Grønland og Færøerne.

Varer leveret med fragtmand, leveres som udgangspunkt til kantsten, ved fast underlag og i gadeplan. Forudsætningerne omkring fast underlag og gadeplan, gør sig også gældende ved tilvalg af en 'må stilles' mulighed. Pakker sendt med pakkedistributør leveres til dør eller til valgte udleveringssted.

Leveringstiden for ordren afhænger af leveringstiden for de enkelte produkter og vil fremgå ud for hvert produkt. Ordrer kan splittes i flere leveringer og muligvis leveres over flere dage, dette skyldes afsendelse fra flere lokationer. Varerne leveres på hverdage inden for normal arbejdstid.

Fragt prisen for din ordre afhænger af hvilke typer varer der bestilles. Fragt beløbet vil fremgå af kurven, efterhånden som der tilføjes varer hertil. Fragtpriser er baseret på levering fra BAUHAUS webshop-lager eller direkte fra leverandør og kan være forskellig i forhold til fragtpriser fra et lokalt BAUHAUS varehus.
 
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos BAUHAUS Danmark A/S grossister.

5.      Transportskader


Du bedes undersøge dine varer med det samme du modtager forsendelsen. Hvis der er synlige skader på forsendelsen, skal du notere det på fragtbrevet, når du underskriver for modtagelsen. Hvis du konstaterer, at varerne er beskadiget, skal du straks give os besked herom. Se i øvrigt pkt. 7 i handelsbetingelserne.

For erhvervskunder og projektkunder gælder endvidere de aftalte almindelige salgs- og leveringsbetingelser 

6.      Fortrydelses- og returret


I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via internettet har forbrugeren normalt 14 dages fortrydelsesret - hos BAUHAUS har du 3 måneder!
Har du købt flere varer på en ordre, kan du vælge at fortryde enkelte dele af købet, men da tilbagebetales fragtomkostningerne ikke.

Betingelsen for anvendelse af fortrydelsesretten er, at du senest 3 måneder efter modtagelse af varen, giver BAUHAUS Danmark A/S besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail, telefon eller lignende og heri skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret.

Klik her for at gå til standardfortrydelsesformularen

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Ved køb af varer på www.bauhaus.dk kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor altid emballagen med retur, for at sikre varens fulde værdi.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Anvendelse af fortrydelses- og returret

Før returnering og senest 3 måneder efter, at du har modtaget din vare, bedes du kontakte BAUHAUS kundesupport:

Via vores kundeportal på https://www.bauhaus.dk/service/service-i-webshoppen.html

eller Tlf.: +45 86 26 06 06der vil oplyse om et returnummer samt returadresse.

Ordren skal sendes retur senest 3 måneder efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Husk altid at vedlægge kopi af købsfakturaen, med tydelig angivelse af det oplyste returnummer.

Risikoen samt omkostningerne i forbindelse med tilbagelevering af ordren påhviler forbrugeren.

Hvis du vælger at gøre brug af din fortrydelsesret, refunderer BAUHAUS Danmark A/S alle betalinger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af anden leveringsform end standardleveringen fra www.bauhaus.dk) uden unødig forsinkelse og senest 3 måneder fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelsen, om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. BAUHAUS Danmark A/S forbeholder sig dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil varen er modtaget retur, med mindre der kan fremlægges dokumentation for at varen er returneret.

BAUHAUS Danmark A/S gennemfører tilbagebetalingen mod samme betalingsmiddel, som blev anvendt ved købet, med mindre andet er aftalt.

Bemærk, at varer der sendes retur uden porto, pr. efterkrav eller uden omdeling, nægtes modtaget af BAUHAUS Danmark A/S.

Alternativt til ovenstående, kan varen også tilbageleveres i nærmeste danske BAUHAUS varehus (for liste over varehuse tryk her). Ved henvendelse i et dansk BAUHAUS varehus, HUSK altid at medbringe kopi af købsfakturaen.

Jf. Forbrugeraftaleloven er der ikke fortrydelses- eller returret på køb af planter – herunder bl.a. hækplanter – købt på bauhaus.dk. Planter placeres under kategorien varer, ”der forringes eller forældes hurtigt”, da de efter forberedelse til kunden ikke kan gensælges.

Undtaget Fortrydelses- og returretten, er desuden tjenesteydelser og specialfremstillede varer.

7.      Reklamationsret


BAUHAUS Danmark A/S opfordrer til, at der foretages kontrol af de leverede varer umiddelbart efter modtagelse. Skulle der konstateres fejl eller mangler, bedes du straks gøre opmærksom herpå.

For erhvervskunder og projektkunder gælder endvidere de aftalte almindelige salgs- og leveringsbetingelser
I overensstemmelse med Købelovens regler, ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer (for varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare). Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden betyder reklamationsretten, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation dog naturligvis betinget af, at reklamationen er berettiget.  I tilfælde af en berettiget reklamation kan Købelovens mangelsregler finde anvendelse.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

Der henvises i øvrigt til Købelovens §78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.

Anvendelse af reklamationsret

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles BAUHAUS Danmark A/S inden rimelig tid efter varens modtagelse.

Du/I opfordres på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangler i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen.

Der reklameres ved at kontakte BAUHAUS kundesupport:

Via vores kundeportal på https://www.bauhaus.dk/service/service-i-webshoppen.html

eller Tlf.: +45 86 26 06 06der vil tilsikre evt. fremsendelse af frankeret og adresseret returlabel således, at BAUHAUS Danmark A/S betaler fragtomkostningerne.

Bemærk, at varer der sendes retur uden porto, pr. efterkrav eller uden omdeling, nægtes modtaget af BAUHAUS Danmark A/S.

Alternativt til ovenstående, kan et BAUHAUS varehus i Danmark kontaktes (for liste over varehuse tryk her) – ved henvendelse i et varehus, HUSK altid at medbringe kopi af købsfakturaen.

Bemærk, at reklamationsretten på din vare bortfalder, såfremt du har benyttet dig af en montør udenfor BAUHAUS eller monteret din vare selv, hvor der er opstået en fejl. Oplever du eksempelvis småsten, skidt eller lignende på det toilet, armatur eller termostat, som du har købt i BAUHAUS, vil din vare kun være omfattet af reklamationsretten, såfremt din vare er monteret af BAUHAUS' montageservice.


8.      Personoplysninger


Den dataansvarlige for www.bauhaus.dk er BAUHAUS Danmark A/S, Anelystparken 16, 8381 Tilst.

For at kunne gennemføre et køb på www.bauhaus.dk skal du som minimum oplyse om følgende: navn, adresse, postnr., by, telefonnummer og e-mail adresse. Disse data transmitteres og lagres elektronisk i ukrypteret form og gemmes i minimum 5 år.

Oplysninger afgivet til www.bauhaus.dk er tilgængelige for direktøren og de ansatte i BAUHAUS Danmark A/S.

Vi vil rigtig gerne høre din mening om os - både ris og ros. Derfor videregiver vi nogle få informationer (navn, e-mail og ordrenummer på dit køb) til Trustpilot.dk, som efterfølgende sender dig en e-mail, hvor du har mulighed for at skrive en anmeldelse af os.

Hos BAUHAUS har vi i vores sortiment produkter, der bliver sendt direkte fra vores leverandør til kunden. Ved køb af disse varer, bliver der sendt persondata til vores direkte leverandører, så de kan sende relevant information om leveringen til kunden. Dette kan være information som track and trace via email.

Som registreret hos www.bauhaus.dk, har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen, samt ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder er du sikret via  persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed, bedes rettet til BAUHAUS kundesupport via e-mail:   kundesupport@bauhaus.dk

Cookies

For at forbedre brugeroplevelsen på www.bauhaus.dk, anvendes der cookies på hjemmesiden.

Cookies er en standardteknologi, som de fleste hjemmesider bruger i dag. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og registrerer dig som unik bruger. En cookie kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden og om du er logget ind. Du kan læse meget mere om vores brug af cookies på vores hjemmeside. Du kan læse meget mere om vores brug af cookies HER

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til:

BAUHAUS kundesupport
Telefon:                        +45 86 26 06 06
E-mail:                          kundesupport@bauhaus.dk

9.      Ansvar


www.bauhaus.dk  tager forbehold for eventuelle fejl i tekst og priser, fejl i illustrationer/fotos, fejl i lagerbeholdninger, systemfejl, udsolgte varer, restordrer, forsinkelser, ændringer i valutakurser, kunders fejlbestillinger samt force majeure.

For erhvervskunder og projektkunder gælder endvidere de aftalte almindelige salgs- og leveringsbetingelser

10.     Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse kundesupport@bauhaus.dk

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.