Indlæser

Sikker Dankort betaling i webshoppen

Dit Dankort er nu blevet endnu mere sikkert at betale med hos BAUHAUS. Efter du første gang har registreret dig den nye sikkerhedskontrol, bliver din nye købsprocess nem og sikker.

Hvad betyder det for mig?

Det betyder kort og godt, at du kan blive mødt af ny information, når du ønsker at betale for dine varer på vores webshop, hvis du ikke allerede har registreret dit Dankort med 3D secure.

Det er sådan set ligemeget, hvis du ikke ved, om du allerede har registreret det, for registreringsprocessen vil opstå automatisk, hvis du ikke har. Du skal med andre ord bare gøre som du plejer.

Efter du har registreret dit Dankort, vil du fremover skulle indtaste en engangskode i forbindelse med dit køb, som du vil få tilsendt på mobil. Koden er unik for hver gang du starter en købsproces - og du vil blive guidet igennem, hver gang! Du skal bare følge anvisningerne på skærmen.

Hvordan registrerer jeg mig?

Du kan automatisk registrere dig ved at tilknytte dit mobilnummer til dit dankort, næste gang du handler.
Processen vil helt automatisk starte op, når du går igennem betalingsprocessen. Alt du skal bruge, er dit NemID, Dankort og dit mobilnummer.

Du kan også registrere dit kort allerede nu, her:

Tilmeld mobilnummer til Dankort

Okay, men helt præcis, hvad er det nye her?

Det nye i denne løsning er, at du skal indtaste en engangskode i forbindelse med dit køb, for at øge sikkerheden og minimere misbrug af onlinebetalinger. Denne engangskode bliver sendt til dit telefonnummer, når du er ved at foretage et køb online. 

Med den her løsning kan du føle dig tryg ved, at der ikke er andre der bruger dit Dankort online, uden dit samtykke.

Dankort secured by nets

Hvad gør jeg, hvis jeg har fået nyt mobilnummer eller dankort?

Hvis du vil ændre i dine oplysninger og evt. har fået nyt mobilnummer, skal du bare gå igennem tilmeldingsproceduren igen.
Det kan du gøre ved at klikke på knappen længere oppe på siden.

Du kan også læse mere her.

Hvorfor indfører BAUHAUS den nye sikkerhedsprotokol?

Hos BAUHAUS vil vi gerne have, at vores kunder skal kunne handle sikkert og tryg hos os. Den nye sikkerhedsforanstaltning, der er kommet fra Dankort by Nets, er et godt initiativ vi gerne vil støtte op om. 

Vi tror på, at det kan minimere kort-misbrug i nethandlen, hvis flere og flere virksomheder tager dette tiltag til sig. Løsningen er allerede taget bredt imod i EU og vi føler os trygge ved, at denne løsning er den rigtige vej fremad mod sikker handel på nettet.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.