Luk

Logoclic laminatgulv Vinto Eg Monza XL 1,92 m²

Laminatgulvet fra Logoclics Vinto serie er et flot og slidstærkt gulv med en tykkelse på 10 mm og ekstralange planker. Eg Monza overfladen er gyldent egetræ med fine åretegninger, hvilket giver et elegant udtryk til rummet.

Ud over den ekstra længde er XL-plankerne også meget brede, hvilket giver et flot og eksklusivt helhedsindtryk af gulvet. Der er V-fuge på alle fire sider, så hvert enkelt bræt fremhæves i det færdiglagte gulv.

Gulvet er ideelt til dig, der ønsker laminatgulvets praktiske egenskaber, men ikke ønsker at gå på kompromis med design eller kvalitet.

Med en klassificering i brugsklasse 32 er gulvet velegnet til privatbrug i de fleste rum som stue, soveværelse, køkken, spiseområde, børneværelse og gangarealer, men også til erhvervslokaler med let til moderat slidniveau.

Logoclics smarte kliksystem, gør det let og hurtigt at lægge et solidt og velbeskyttet laminatgulv. Brædderne er desuden afvisende over for snavs og udstyret med et system, der beskytter mod fugt.

Logoclic Vinto laminatgulvet er et godt valg for dig, der gerne vil tage et miljørigtigt valg - også når det kommer til gulv. Det er PEFC-mærket, hvilket betyder, at det er produceret i overensstemmelse med reglerne for bæredygtig skovdrift. Derudover har det opnået den eftertragtede Blue Angel-mærkning, der siden 1978 er blevet tildelt miljøvenlige produkter.

Produktinformation:

  • Mål: 2000 x 192 x 10 mm (L x B x H)

  • Indhold pr. pakke: 1,92 m²

  • Struktur: eg Monza

  • Brugsklasse: 32

  • Fræset V-fuge

  • PEFC-mærket

  • Blue Angel-mærket

  • 20 års garanti

Mere information
Varenummer 4402508A
Produkttype Laminatgulve
Varemærke Logoclic
Bredde 192 mm
Farve Eg
Længde 2000 mm
Materiale Laminat
Serie Vinto
Tykkelse 10 mm
Du anmelder:Logoclic laminatgulv Vinto Eg Monza XL 1,92 m²
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.