Luk

Luoman hytte Lillevilla 220-2 5,0x5,7 m/44 mm (28,5 m²)

Lillevilla 220-2 er en klassisk nordisk bjælkehytte, der er fremstillet af bæredygtig finsk grantræ.

Væggene har en tykkelse på 44 mm, mens døre og vinduer er forsynet med 2-lags termoglas. Hytten er indrettet med et stort rum, som man kommer ind i gennem en stor dobbeltdør.

På hver side af døren er der et vindue, som giver et flot lys i rummet. Der er yderligere to mindre rum med et vindue på hver side af hytten samt en hems med vindue i gavlen.

Bjælkehytten leveres som et komplet samlesæt med alle de nødvendige materialer og komponenter. Der medfølger en udførlig montagevejledning på dansk, som guider dig igennem opførelsen af hytten.

Bortset fra de imprægnerede dele er hytten helt ubehandlet, og træet bliver gråt og vejrbidt med tiden. Derfor anbefales det, at du, straks efter montering, behandler hytten med pigmenteret træbeskyttelsesmiddel eller dækkende maling. Vægbrædderne skal ikke males før montering.

Du bør desuden forhindre, at fugt stiger op i konstruktionen ved at lægge et stykke tagpap imellem soklen og fundamentsbjælkerne.

Alle materialer, som leveres med Lillevilla, er af særdeles høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Lillevilla hytter er CE-mærkede, hvilket garanterer, at kun den højeste kvalitet af træ er blevet brugt i produktionen, og at kvaliteten er ensartet.

Til Lillevilla 220-0 medfølger der et gulv i 21 mm planker med fer/not, og loftet er fremstillet i 21 mm profilbrædder med fer/not. Hytten leveres med sorte tagshingels som tagmateriale.

 Produktinformation:

  • Vægtykkelse: 44 mm
  • Gulvtykkelse: 21 mm
  • Længde x bredde: 570 x 500 cm
  • Sidevæg, højde: 236 cm
  • Tagryg, højde: 376 cm
  • Grundplan: 28,5 m²
Mere information
Varenummer 6200960A
Produkttype Hytter
Varemærke Luoman
Farve Ubehandlet
Serie Lillevilla
Du anmelder:Luoman hytte Lillevilla 220-2 5,0x5,7 m/44 mm (28,5 m²)
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.