Luk

Luoman hytte Lillevilla 452 3,9x3,0 m/34 mm (11,7 m²)

Lillevilla 452 er en bjælkehytte i moderne design med fladt tag og store glaspartier.

Det er en lys og flot hytte med store vinduer og en flot dobbeltdør. Hytten er fremstillet i 34 mm vægplanker af finsk polar grantræ og kan blandt andet anvendes som gæstehytte, atelier eller som sommerhytte.

Bjælkehytten leveres som et komplet samlesæt med alle de nødvendige materialer og komponenter, undtagen tagmateriale. Der medfølger en udførlig montagevejledning på engelsk, som guider dig igennem opførelsen af hytten.

Bortset fra de imprægnerede dele er hytten helt ubehandlet, og træet bliver gråt og vejrbidt med tiden. Derfor anbefales det, at du, straks efter montering, behandler hytten med pigmenteret træbeskyttelsesmiddel eller dækkende maling. Vægbrædderne skal ikke males før montering.

Du bør desuden forhindre, at fugt stiger op i konstruktionen ved at lægge et stykke tagpap imellem soklen og fundamentsbjælkerne.

Alle materialer, som leveres med Lillevilla, er af særdeles høj kvalitet med fokus på bæredygtighed. Lillevilla hytter er CE-mærkede, hvilket garanterer, at kun den højeste kvalitet af træ er blevet brugt i produktionen, og at kvaliteten er ensartet.

Til Lillevilla 452 medfølger der et gulv i 21 mm planker med fer/not. Hytten leveres uden tagmateriale. Benyt dig gerne af tagpap.

Produktinformation:

  • Tagstørrelse: 16,2 m²
  • Vægtykkelse: 34 mm
  • Gulvtykkelse: 21 mm
  • Mål: 390 x 300 cm
  • Grundplan: 11,7 m²
Mere information
Varenummer 6200957A
Produkttype Hytter
Varemærke Luoman
Farve Ubehandlet
Serie Lillevilla
Du anmelder:Luoman hytte Lillevilla 452 3,9x3,0 m/34 mm (11,7 m²)
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.