Luk
Fri fragt
Kun webshop

Napoleon indbygningsgrill Prestige Pro825

Topmoderne indbygningsgrill fra Napoleons Prestige Pro serie.

Denne Prestige Pro gasgrill er skabt til at være en del af et udekøkken, der bliver brugt på ligefod med køkkenet indenfor og giver den perfekte plads til grill og madlavning i dit udendørsområde.

Prestige Pro 825 er udstyret med to grillkamre. Under det ene låg er i alt fire brændere samt røgindsats, der gør det muligt også at eksperimentere med røgflis og få en smagfuld og røget aroma i alt fra kylling, kød til fisk.

Under låg nummer to er en kraftfuld Sizzle Zone, der på bare 30 sekunder opnår temperaturer på mellem 800-900 grader. Med Sizzle Zone får du den velkendte, karameliseret overflade på dine steaks og en lækker bruning af større stege.

Du kan også vælge at slukke grillens Sizzle Zone og i stedet benytte dig af Stay Warm-funktionen takket være et ekstra brænderrør. Denne er oplagt at bruge, hvis du skal grille ved lave temperaturer over længere tid - som pulled pork.

Med to grillarealer på hhv. 72 x 46 cm og 47 x 46 cm får du godt med plads til at skabe en overdådig og smagfuld middag på terrassen til familie og venner.

Prestige Pro 825 indbygningsgrillen er derudover designet med to pladsbesparende og dobbeltvæggede Lift Ease™ låg, natlys i kontrolknapper og grill, så du også kan grille i skumringen, stor varmehylde og alle udvendige dele i 304 rustfri stål.

Som en ekstra feature kan du selv vælge lysfarven i kontrolknapperne og ændre lyset til at vise, om brænderne er slukket eller tændt.

Med Napoleons Oasis undermoduler, som du kan sætte sammen, som du vil, kan du skabe dit helt eget luksuriøse udekøkken, der passer præcist til dig og dit udendørsområde.

Modulerne købes separat.

Produktinformation:

  • Mål: 133 x 65 x 58 cm (L x B x H)
  • Grillareal 1: 72 x 46 cm
  • Grillareal 2: 47 x 46 cm
  • Forbrug: 33,3 kW
  • Antal brændere: 4
  • Garanti: Napoleon President's Limited Lifetime garanti
  • Materiale: rustfri stål
  • Farve: stål
  • Vægt: 93 kg

 

 

Mere information
Varenummer 7202417A
Produkttype Indbygningsgrill
Varemærke Napoleon
Antal brændere 4
Farve Stål
Grillareal 72 x 46 cm
Materiale Stål
Serie Prestige PRO
Transportabel Nej
Du anmelder:Napoleon indbygningsgrill Prestige Pro825
Anbefalet tilbehør
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.