Indlæser

Plads til alle - uanset niveau

Når DGI fodboldskoler sender fodboldglade børn på plænerne i de kommende sæsoner, er det i et fælles partnerskab med BAUHAUS. Partnerskabet skal give endnu flere børn over hele landet fantastiske oplevelser med fodboldskoler og fællesskab.

 

Vi har indgået partnerskabet og støtter DGI, fordi de ligesom os værner om det lokale. Om at møde folk i øjenhøjde, uanset om man er lilleput eller handyman.

 

Fællesnævneren er lysten til at lege. Vi vil gerne støtte alle dem, der tør at kaste sig ud i noget nyt. Tør at fejle. Tør at blive bedre. For i virkeligheden er fodbold ikke meget anderledes end gør-det-selv-projekter. Det handler om at turde at udfolde sine kreative evner – også selvom man er blevet ældre. Det er en måde at lege igennem livet.

Vi har sammen et mål om, at alle skal spille på den samme banehalvdel. Der skal være plads til forskelligheder og fællesskab, for i vores samarbejde vil vi gøre en dyd ud af at gøre hinanden bedre – og få alle til at føle sig ’gode nok’ uanset niveau.

 

 Jan Nielsen, DGI Partner- og eventchef fortæller om baggrunden for partnerskabet:

 

- I DGI var det vores ambition at finde en virksomhed med landsdækkende rækkevidde, så vores mange landsdelskontorer og klubber blev tilgodeset. Med 18 BAUHAUS byggevarehuse fordelt over hele Danmark er det kriterie indfriet.

 

- Samtidig var det vigtigt for os at finde en virksomhed, som appellerede til den samme målgruppe som DGI Fodboldskolerne. Med 120.000 varenumre har BAUHAUS produkter til alle typer kunder, og alle mennesker er velkomne. Det er den samme fortælling, DGI har med mere end 30 idrætsgrene med koncepter til alle aldersgrupper.

 

I de kommende sæsoner vil samarbejdet blive bredt ud i de 18 byggevarehuse over hele landet og på DGI's Fodboldskoler. Vi glæder os til at folde partnerskabet ud og til at gøre en forskel for danske familier over hele landet, både i byggevarehusene og ude på de mere end 200 Fodboldskoler, som DGI planlægger at afholde hver sæson.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.