Indlæser

Senest opdateret: 22. Juni, 2020

Kære kunder, leverandører og samarbejdspartnere

I BAUHAUS tager vi naturligvis COVID-19 alvorligt. Vi følger nøje myndighedernes anbefalinger for at mindske risikoen for smitte blandt vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Det gør vi, fordi vi alle har et ansvar for at gøre alt, hvad vi kan for at mindske risikoen for smitte.

Samtidig med at vi passer på hinanden, har vi taget en lang række tiltag, så vi som altid kan holde åbent alle ugens syv dage fra kl. 8-20. Følgende tiltag opdateres løbende, som de bliver indført – med nyeste tiltag øverst.

  • Services:  Vi har været nødt til at ændre i vores udbud af services, som betyder, at vi i øjeblikket ikke kan tilbyde muligheden for booking af en rådgiver. Derudover har vi måtte hæve den forventede klargøringstid på Click and Collect ordre til 6 timer (fra normale 3 timer). Du får stadig en besked så snart din Click & Collect ordre er klar til afhentning.

  • Rengøring: Vi har iværksat ekstra rengøring af toiletter, kasselinje og kundevogne.

  • Betaling: Vi opfordrer alle til at benytte betalingskort.

  • Afstand: For at reducere smitterisikoen yderligere, har vi opsat plexiglas og gulvmarkeringer på vigtige områder ved kundeservice og omkring kassen.

  • Skiltning: Vi har opsat skiltning med opfordring til at holde afstand, hoste i ærmet og blive hjemme, hvis man har symptomer.

  • Hygiejne: Vi har placeret håndsprit, engangshandsker og desinficeringsservietter til fri afbenyttelse i alle varehuse.

På vores Servicecenter har vi dagligt tæt kontakt med kollegaer i varehusene, kundesupporten og webshoppen, så vi løbende kan tilpasse os den aktuelle situation. Vi har også internt på Servicecentret taget en række forholdsregler for at mindske smitterisikoen, herunder lukket vores kantine, iværksat ekstra rengøring og fokus på håndhygiejne etc.

Vi følger situationen nøje og gør løbende vores til, at vi sammen kommer bedst muligt igennem denne svære periode.

Nedenstående er eksempler på skiltning og tiltag, som du vil møde i vores byggevarehuse.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.