Indlæser

Senest opdateret: 25. September 2020

Kære kunder, leverandører og samarbejdspartnere

 

I BAUHAUS tager vi COVID-19 alvorligt og følger myndighedernes anbefalinger for at mindske risikoen for smitte. Det gør vi, fordi vi alle har et ansvar for at gøre alt, hvad vi kan for at mindske risikoen for smitte.

 

Samtidig med at vi passer på hinanden, har vi taget en lang række tiltag, så vi fortsat kan holde åbent alle ugens syv dage fra kl. 8-20. Da situationen hele tiden ændrer sig tilpasser vi derfor også løbende tiltagene, så vi hele tiden som minimum følger myndighedernes retningslinjer.

 

Blandt nogle af tiltagene har vi i alle vores varehuse placeret håndsprit og engangshandsker til fri afbenyttelse. På toiletter og i kasselinjen har vi iværksat ekstra rengøring. Vi anbefaler alle at benytte betalingskort i stedet for kontanter.

 

Da det er vigtigt at holde afstand, sender vi dette budskab via skilte, afstandsmærkning på gulve, plexiglas ved kasselinje og ekspeditionspulte samt badges på medarbejderne. Desuden anbefaler vi vores kunder at handle alene samt benytte hele varehusets åbningstid fra 8-20.

 

Vi har indført synligt opsynspersonale i alle vores varehuse, som guider og hjælper både kunder og medarbejdere med at bruge håndsprit og holde afstand. 

 

På vores Servicecenter har vi dagligt tæt kontakt med kollegaer i varehusene, kundesupporten og webshoppen, så vi løbende kan tilpasse os den aktuelle situation. Vi har også internt på Servicecentret taget en række forholdsregler for at mindske smitterisikoen, herunder lukket vores kantine, etableret hjemmearbejdspladser, iværksat ekstra rengøring og fokus på håndhygiejne etc.

 

Vi følger situationen tæt og gør løbende vores til, at vi sammen kommer bedst muligt igennem denne svære periode.

Nedenstående er eksempler på skiltning og tiltag, som du vil møde i vores byggevarehuse.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.