Indlæser

Om elevuddannelsen

Om elevuddannelsenOm elevuddannelsen

 

Elevuddannelsen som salgsassistent klæder dig på til at løse de daglige opgaver, du møder i vores varehuse.

Uddannelsen tager 2 år, og undervejs vil der være 4 skoleophold. På skoleopholdene skal du sammen med de andre BAUHAUS-elever bl.a. arbejde med varekendskab i både teori og praksis samt have flere merkantile fag som f.eks. markedsføring, indkøb og regnskab.h

Fagprøven
I det sidste halve år af din elevtid skal du gennemføre en fagprøve. Fagprøven er et afsluttende projekt, hvor du skal vise, at du selvstændigt kan løse opgaver i varehuset ved at koble din teoretiske viden sammen med den praktiske del af uddannelsen. Du skal lave en rapport, som du skal forsvare mundtligt til en eksamen. Du kan læse mere om uddannelsen her.


Adgangskrav
For at blive elev i BAUHAUS skal du opfylde overgangskravene til detailhandelsuddannelsen. Det foregår via et grundforløb fra en handelsskole. Længden på dit grundforløb afhænger af, om du kommer direkte fra 9./10. klasse (40 uger) eller fra en ungdomsuddannelse (20 uger eller kortere).

Har du allerede bestået det adgangsgivende grundforløb, herunder HG, EUD, EUX, HHX eller suppleret dit gymnasieforløb med et merkantilt grundforløb, er du klar til at starte uden yderligere skolegang. Er du over 25 år, skal du starte med en realkompetencevurdering, som handelsskolen laver for dig.

Du kan se en oversigt over uddannelsens grundforløb og overgangskrav her.

Skoleophold og praktikplan
Der er sammenlagt otte ugers skoleophold under din uddannelse fordelt på 4 x 2 uger. Alle skoleforløb foregår på Business College Syd, Mommark. Du kommer til at gå på et hold, som kun består af BAUHAUS-elever, hvilket sikrer et rigtig godt sammenhold lige fra første dag.

Du får dine egen, individuelle uddannelsesplan, og din chef vil løbende holde samtaler med dig for at sikre, at du trives i varehuset og med dine ansvarsområder.

Vil du vide mere?
Så kontakt gerne et varehus tæt på dig. Se oversigt over varehuse her.

Besøg vores facebook-side. Her kan du møde nogle af vores nuværende elever og se billeder og små film fra deres hverdag.