Indlæser

Afsnit 21 - Storms værelse

Afsnit 21 - Storms værelse

Afsnit 21 - Storms værelse

Storm er husets ældste barn og derfor var det logisk at han også skulle have det store værelse på 1. sal. Efter at maleren var færdig med at spartle, håndværkeren havde lagt gulv og bygget skunk-skabet kunne Anne og Simon rykke ind.

Det første de skulle var at få malet hele rummet hvidt, men for at det ikke blev for klinisk fik Storm lov til at vælge en sekundær farve til en af væggene.

Derfor tog familien i BAUHAUS og kiggede på udvalget. Efter lidt overvejelse valgte Storm en flot retro-blå farve til væggen. Og de fik også kigget på belysning til værelset. Her faldt de over en sjov NORDLUX lampe med elastik-funktion samt en lille natlampe, der passer med lamperne i køkken og stue. Da børn også tit glemmer at slukke lyset købte de også nogle flotte LED pærer med “glødepære-look”

Efter der var malet både hvidt og væggen med Storms udvalgte farve skulle de igang med et hyldesystem. Da Storm både skulle bruge et skrivebord og hylder til LEGO fandt de et system i BAUHAUS, hvor de kunne kombinere dem. Systemet er et hyldesystem med vanger og hyldeknægte som kan sættes op efter eget ønske.

Vangerne savede de til efter den skrå væg og så var det ellers bare at sætte hyldeknægtene op i den afstand de ville.

Storms værelse har jo 2 store VELUX-vinduer på sit værelse samt et RATIONEL-vindue i gavlenden. For at dagen, om sommeren, ikke starter ALT for tidligt var det oplagt at der måtte komme mørklægningsgardiner op. Heldigvis har VELUX udviklet nogle rigtig smarte og nemt monterbare mørklægningsgardiner. Med ganske få værktøjer og et par klik var de monteret. De skærmer for lyset og holde varmen både inde og ude.

I skunken havde håndværkerne lavet et skinnesystem så Anne og Simon kunne genbruge de gamle klædeskabslåger. Lågerne blev skåret til og fik monteret en ny skabs-knop fra BAUHAUS i retro-look. Så var det blot at “klikke” dem i skinnen og så var skunk-skabet klar.

Nu var det endelig tid til at få Storms ting op på værelset og gå igang med at indrette.

Storm er rigtig glad for sit nye værelse. Til trods for, at der jo er skrå vægge har rummet en rigtig god størrelse. De fritlagte hanebånd giver rummet et råt og flot udtryk. Lyset fra VELUX vinduerne strømmer ind og er med til at alle afkroge af rummet er lyst og indbydende. Her kommer Storm til at tilbringe mange timer med både familie og gode venner. 

Se materialeliste her