Indlæser

Afsnit 25 - Gæsteværelse

Afsnit 25 - Gæsteværelse

Afsnit 25 - Gæstesoveværelset

Husets sidste projekt, i denne her omgang, er et lille gæsteværelse i kælderen. Det er vigtigt at de overnattende gæster føler sig velkommen, derfor blev der lagt mange tanker i hvordan udformningen af gæsteværelset skulle være. 
Værelset skulle have flere funktioner, udover soveplads for gæster, skal det blandt andet også fungerer som opbevaring af luftmadrasser, soverposer, ekstra dyner og sengetøj. Men inden Anne og Simon gik igang med at lave en seng med indbygget opbevaring, som opfyldte dele af deres behov, skulle de lige have repeareret nogle småting, spartlet og malet rummet.
Da det var overstået skulle sengekonstruktionen laves. De havde en del rest lægter tilbage, så fundamentet til sengen blev lavet af lægter. Derudover havde de Viggos osb kasser på hjul tilovers. Derfor valgte de at tilpasse fundamentet, sådan at kasserne passede under. Resten af sengen blev beklædt med osb og malede det hele bagefter. Ovenpå kom en god 120x200 madras.
Storms postskab fra Nybyggerne fik også sin nye plads herinde. Der endte med at være mere end rigeligt plads til opbevaring af remedier som ikke bruges hver dag. 

Alt i alt er gæsteværelset blevet indbydende og praktisk, og klar til at byde overnattende gæster velkommen.