Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Opbevaring Highboard str. 160 - 200 - Biohort

Indeholder:

Vælg venligst for at se tilgængelighed
Bestil inden t m s for levering næste hverdag
Få besked, når varen igen er på lager,

Levering af denne vare er i øjeblikket ikke muligt

Levering af denne vare er ikke muligt

Vælg venligst for at se tilgængelighed Den valgte vare er ikke tilgængelige for Click & Collect
Vælg varehus for at se lagerstatus
i
Bemærk venligst

Placering i varehus
- Skift

Elegant og praktisk opbevaringsløsning til terrassen med låg i pulverlakeret aluminium og sider i varmgalvaniseret og polyamidcoatet stål.

Både låg og den ene side kan åbnes, hvilket gør HighBoard til en fleksibel og praktisk opbevaringsløsning, der blandt andet kan anvendes til hynder, haveudstyr, ekstra opbevaringsplads til udekøkkenet og lignende.

Boksen er regnvandssikret, udstyret med cylinderlås og har usynlig, integeret ventilation. Leveres inkl. skruer og hængsler i rustfri stål.

Redskabsrummet kan fuldendes med tilkøb af forskelligt tilbehør, der optimerer redskabsrummet og tilpasser det til dine behov.

  • Mellemhylde: Hylden kan monteres på 9 forskellige måder og er let af montere. Den giver mange anvendelsesmuligheder (f.eks. som gennemgående hylde eller som reol med 2 eller 4 hylder).
  • Elkabel tilslutningspanel: Med panelet kan du let montere kontakter i valgfrie positioner i dit redskabsrum. Panelet skjuler kabler og ledninger og gør det nemmere at trække strøm fra redskabsrummet til f.eks. elværktøj.
  • LED-lysarmatur: Armaturet er udstyret med en bevægelsessensor samt en permanent lysknap. På bagsiden af armaturet sidder et magnetisk, klistrende stykke, så du nemt kan fastgøre lyset i redskabsrummet.

Produktinformation:

  • Vægt: 62 kg/ 95 kg
  • Materiale: stål/aluminium
  Udvendige mål (BxLxH) Volumen
Str. 160 160 x 70 x 118 cm 1150 liter
Str. 200 200 x 84 x 127 cm 2150 liter
Valgte produkter
Varenummer PC680005

Andre produkter som dette

Få del i nyheder, tilbud og konkurrencer

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.