Luk

Pejsebrænde ovntørret ask 2 tårne

To paller med ovntørret asketræ.

Ask er en tung træsort, som er velegnet som pejsebrænde, da det er let at antænde og har en høj brændværdi. Det har tynd bark, hvilket giver mindre aske, og træstrukturen gør, at det vil tørre hurtigt, hvis det bliver vådt af regn eller dug.

Brændet er ovntørret og kan tages i brug med det samme, men det anbefales altid at have brændet liggende indendørs et par dage, inden det anvendes.

Pallerne er ubeskyttet ved levering og bliver udsat for vejr og vind. Træet kan derfor være overfladevådt ved modtagelse.

Alt træet kommer fra bæredygtige skove i Baltikum.

Produktinformation:

  • Træsort: ask

  • Antal tårne: 2

  • Luft- eller ovntørret: ovntørret

  • Mål pr. tårn: 85 x 120 x 210 cm (L x B x H)

Bemærk ved levering: Levering kun til kantsten, ved fast underlag, i gadeplan og til brofaste øer.

Ved unormale vejrforhold skal du sikre, at tårnet kan stilles ubesværet for chaufføren. Transportering kan udskydes ved unormale vejrforhold.

Chaufføren tilstræber at efterkomme ønske om placering bedst muligt. Dog stilles pallen max 5 meter fra lastbilens lift.

Underlaget fra lastbilens lift til varens placeringssted skal være plant og fast (asfalt, beton o.lign). Chaufførens palleløfter kan ikke køre på brosten, grusvej eller blødt underlag. Kørsel med palleløfter på underlaget er for egen risiko.

Chaufføren skal placere pallen på et sted, så den ikke obstruerer trafikken eller er uanbringelig i henhold til loven. Det er udelukkende chaufføren, der afgør, om og hvor det er forsvarligt at placere pallen.

Ved forkert leveret træ ret da henvendelse til BAUHAUS kundesupport. Ødelæg ikke emballagen, da den skal være intakt ved returnering. Det anbefales at foretage reklamationen hurtigst muligt efter modtagelse af varen.

For mere info, kontakt BAUHAUS kundesupport eller et varehus.

Vælg brænde efter dit behov

Når du skal vælge hvilken type brænde, der er mest optimalt til dit forbrug, er det vigtigt at kigge på, om du fyrer for hyggens skyld, eller det er din primære varmekilde.

1 kg træ afgiver nemlig samme varme uanset træsorten. Så forskellen ligger altså i de forskellige træsorters vægt. Jo tungere træ, jo færre gange skal du fyre, og jo højere brændeværdi er der i hvert enkelt stykke brænde.

Træsorter som ask, bøg og eg er tunge træsorter, som er svære at optænde (optændingsbrænde er nødvendigt), men disse sorter er meget velegnet til langtidsfyring og overfyring natten over.

Forskel på ask/eg: Det er begge tunge træsorter med en høj brændværdi, velegnet til langtidsfyring og fyring over natten. Forskellen ligger både i nemheden ved at optænde brændet, hvor ask er lettere at tænde end eg. Derudover brænder eg mest optimalt ved 'meget træk' og er derfor også velegnet til ældre brændeovne, mens ask brænder mest optimalt ved 'normalt træk' og er derfor velegnet til de fleste typer brændeovne.

Mere information
Varenummer 3861975A
Produkttype Pejsebrænde ovntørret
Varemærke BMB
Materiale Ask
Serie Ovntørret
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.