Luk

Pejsebrænde ovntørret bl. løv 2 tårne

To brændetårne med ovntørret, blandet løv, der leveres stablet på engangspaller.

Tårnene kan indeholde brænde af en enkelt eller flere blandede løvtræssorter. Selve brændetårnene kan også brændes, når de er tømt for brænde.

Brændet er velegnet til brug i pejs eller brændeovn. Selvom brændet er klar til brug ved levering, anbefales det altid at have det liggende indendørs et par dage, inden det anvendes.

Pallerne er ubeskyttet ved levering og bliver udsat for vejr og vind. Træet kan derfor være overfladevådt ved modtagelse.

Træet kommer fra bæredygtige skove i Baltikum.

Produktinformation:

  • Træsort: blandet løv

  • Antal tårne: 2

  • Luft- eller ovntørret: ovntørret

  • Tårnmål: 85 x 120 x 210 cm (L x B x H)

Bemærk ved levering: Levering kun til kantsten, ved fast underlag, i gadeplan og til brofaste øer. For mere info, kontakt BAUHAUS kundesupport eller et varehus.

Vælg brænde efter dit behov

Når du skal vælge hvilken type brænde, der er mest optimalt til dit forbrug, er det vigtigt at kigge på, om du fyrer for hyggens skyld, eller om det er den primær varmekilde.

1 kg træ afgiver nemlig samme varme uanset træsorten. Så forskellen ligger altså i de forskellige træsorters vægt. Jo tungere træ, jo færre gange skal du fyrre, og jo højere brændeværdi er der i hvert enkelt stykke brænde.

Træsorter som blandet løv, elletræ, fyrretræ og (birk) er lette træsorter, som er nemme at antænde og velegnede til hyggefyring. Lette træsorter fylder mere i opbevaring end tunge træsorter.

Mere information
Varenummer 3861983A
Produkttype Pejsebrænde ovntørret
Varemærke BMB
Materiale Løvtræ
Serie Ovntørret
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.