Indlæser

Luft til luft

Filtrer

17 produkter

Shopping Options
Pris
-
price link
Produkttype
 1. Luft/luft varmepumper 17
Varemærke
 1. Haier 5
 2. Panasonic 8
 3. Qlima 2
 4. Vind Scandinavia 2
Serie
 1. Caeli 2
 2. Split 1
 3. Split Flexis 2
Farve
 1. Hvid 3
 2. Sort 2
Energiklasse
 1. A 3
 2. A+ 6
 3. A++ 5
 4. A+++ 2

Alle produkter

 1. Panasonic varmepumpe Split CZ25WKE luft/luft
  Kun webshop
  Husk energitilskud
 2. Panasonic varmepumpe Split NZ25VKE
  Kun webshop
  Husk energitilskud
  Panasonic varmepumpe Split NZ25VKE
  7.959,00 kr.
  Click & Collect Levering
 3. Haier varmepumpe Split Nebula Nordic AS35
  Kun webshop
  Husk energitilskud
 4. Panasonic varmepumpe Split NZ35VKE
  Kun webshop
  Husk energitilskud
  Panasonic varmepumpe Split NZ35VKE
  9.169,00 kr.
  Click & Collect Levering
 5. Panasonic varmepumpe Split gulvmodel Z25
  Kun webshop
  Husk energitilskud
 6. Panasonic varmepumpe Split gulvmodel Z35
  Kun webshop
  Husk energitilskud
 7. Haier varmepumpe Split Nebula Nordic AS50
  Kun webshop
  Husk energitilskud
 8. Panasonic varmepumpe Split CZ35WKE luft/luft
  Kun webshop
  Husk energitilskud
 9. Panasonic varmepumpe Split VZ9SKE
  Kun webshop
  Husk energitilskud
  Panasonic varmepumpe Split VZ9SKE
  18.599,00 kr.
  Click & Collect Levering
 10. Qlima varmepumpe S4232 udedel
  Husk energitilskud
  Qlima varmepumpe S4232 udedel
  3.600,00 kr.
  Click & Collect Levering
 11. Qlima varmepumpe S4232 indedel
  Husk energitilskud
  Qlima varmepumpe S4232 indedel
  1.899,00 kr.
  Click & Collect Levering
 12. Haier varmepumpe Split Flexis AS35 luft/luft sort
  Husk energitilskud
 13. Panasonic varmepumpe Split HZ25WKE luft/luft
  Husk energitilskud
 14. Vind Scandinavia varmepumpe Caeli C-20 luft/luft
  Husk energitilskud
 15. Haier varmepumpe Split Flexis AS25 luft/luft sort
  Husk energitilskud
 16. Vind Scandinavia varmepumpe Caeli C-25 luft/luft
  Husk energitilskud

17 produkter

Luft til luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe er en smart løsning til mindre boliger og fritidsboliger. Den har forskellige modes, så du kan tilpasse den til dit behov, kan styres via mobilen og kan typisk klare temperaturer på ned til -25 grader. Rul op på siden og find den rette luft til luft varmepumpe til dit behov.

Bor du i et mindre hus, eller har du en fritidsbolig, som du gerne vil kunne bruge hele året, er en luft til luft varmepumpe den oplagte løsning for dig. Det er en pumpe, der tager varmen fra luften uden for og gør den til varm luft indenfor. Selv når det er minusgrader uden for, kan varmepumpen få varme ud af luften. Mange varmepumper kan varme, når det er helt ned til -20 eller -25 grader.

Har du i dag elvarme i din bolig eller din fritidsbolig, vil du komme til at spare en del penge på din varmeregning. Luft til luft varmepumper bruger nemlig kun en kWh el til at producere 4 kWh varme. Dermed kan du regne med at spare omkring 50 % på din elregning – og som en bonus også halvere dit CO2 forbrug.

Udover at luft til luft varmepumperne er billigere i drift, har de også en række smarte features. De har for eksempel forskellige modes, så de kan varme så meget op, som du ønsker. Kan du for eksempel godt lide, at der er køligere i rummet, når du sover, kan du indstille varmepumpen til at skrue ned for temperaturen i den periode.

Tre fordele ved luft til luft varmepumper:

 • Forskellige modes gør den nem at tilpasse til din hverdag
 • Muligt at styre den gennem mobilen
 • Muligt selv at montere den

Tilpas varmepumpen til din hverdag med forskellige modes

Moderne varmepumper har i dag en række forskellige former for modes. Det er med til at gøre, at du kan indstille den, så den passer til dit behov. Mange varmepumper har for eksempel et turbomode. Dermed kan du opnå en høj rumtemperatur langt hurtigere end ved det almindelige mode. Har du varmepumpen i dit sommerhus, er det rart for dig, at den hurtigt kan varme op, når du kommer derop om vinteren.

Som nævnt har mange luft til luft varmepumper også et sleepmode. Der kan du indstille, hvornår du typisk plejer at sove. Mange kan godt lide, at der er køligere i rummet, når de sover. Når de om dagen skal opholde sig i rummet, vil de dog gerne have, at der er varmt. Med sleepmode behøver du ikke at gå og skrue op og ned for varmepumpen.

Styr din luft til luft varmepumpe med mobiltelefonen

Når du skal op i dit vinterkolde sommerhus, tænker du sikkert, at det kunne være rart, hvis varmepumpen bare kunne tænde af sig selv og varme boligen op. Men det kan du faktisk gøre nu med mange moderne varmepumper. Du kan nemlig kommunikere med dem via en app på din mobiltelefon.

Når du har brug for at få varmet sommerhuset op, kan du derfor bare sætte varmepumpen til at varme op, inden du tager af sted. Dermed kan du komme op i et dejligt varmt sommerhus, som du kan bruge med det samme.

Spar penge ved selv at montere din varmepumpe

Modsat en luft til vand varmepumpe er det muligt for dig selv at montere en luft til luft varmepumpe. Det er med til at sænke omkostningerne til anskaffelse, hvilket kan være en stor fordel for dig. Det er trods alt lidt af en investering at købe en varmepumpe, selvom den typisk tjener sig selv ind i løbet af kort tid.

Du må selv sætte indedelen af varmepumpen op, hvor det passer dig. Derudover må du også gerne sætte udedelen op på et gulvstativ eller et vægbeslag på selve husets væg.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du skal sætte den op, bør du dog altid få en professionel til at gøre det. Her gennem BAUHAUS kan du bestille monteringen sammen med din varmepumpe. Det sparer dig for masser af tid, når du ikke først bagefter skal til at finde en håndværker, der kan sætte den op.

Sådan vælger du den rigtige luft til luft varmepumpe

Når du skal vælge en luft til luft varmepumpe, er der en række detaljer, som du bør tænke over. Det er:

 • Hvor stor er boligen? Mindre boliger kan klare sig med en enkelt varmepumpe, mens større boliger har brug for flere.
 • Hvilket lydniveau har varmepumpen? Både indedelen og udedelen af varmepumpen larmer, når de er i brug. Skal du have varmepumpen i soveværelset, er det rart for dig, at du vælger en, der ikke larmer så meget.
 • Hvor lave temperaturer kan varmepumpen klare? Her i Danmark er det meget sjældent, at vi kommer ned under -20 grader om vinteren. Bor du et sted, hvor det af og til gør, er det dog værd for dig at tænke over. Skal du bruge varmepumpen i udlandet, for eksempel i din ødegård i Sverige, er det ekstra vigtigt at være opmærksom på, hvor lave temperaturer den skal kunne klare.
 • Skal varmepumpen også kunne køle? Nogle former for varmepumper kan også køle boligen ned om sommeren. Dermed slipper du for at skulle have aircondition installeret samtidig.

Luft til luft varmepumpe giver billig og driftssikker varme

En varm bolig er selvfølgelig helt afgørende for, at du kan nyde at opholde dig i boligen. Derfor er det også vigtigt, at du finder en god og stabil varmekilde til din bolig og din fritidsbolig. Dermed kan du bo rart og behageligt hele året. Derudover gør det selvfølgelig heller ikke noget, at du ikke behøver at bruge en masse penge på varmen.

Med en luft til luft varmepumpe får du lige præcis det: stabil og driftssikker varme til en fornuftig pris. Det er med til at gøre, at du kan spare nogle penge og samtidig glæde dig over en fleksibel varmeløsning.

Når du har fundet den form for luft til luft varmepumpe, som du gerne vil have, kan du vælge at bestille den med levering eller som Click and Collect. Det sidste giver dig mulighed for at hente varmepumpen nede i et af vores varehuse bare tre timer efter, at du har bestilt den.

Rul op på siden og find nemt den varmepumpe, der passer til dit behov.

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.