Luk
Fri fragt

Outdoorchef gasgrill Ascona 570

Flot og moderne gasgrill fra Outdoorchef med to brændere, Easy-Flip-system og integreret tænding.

Ascona 570 kommer med Outdoorchefs smarte Easy-Flip system, der er et tragtsystem med en todelt tragt, hvoraf den nederste beskytter mod fedtbrande og opflamning, mens den øverste giver mulighed for både direkte og indirekte grillning. Med tragten vendt til direkte varme kan du koge, stege eller lave en lækker wokret, mens den indirekte varme giver mulighed for eksempelvis langtidsstegning og bagning direkte på grillen.

Udover, at tragtsystemet beskytter mod fedtbrand, leder den også alt fedt ned i en kop under grillen, hvor fedtdryp opsamles. Rengøringen af grillen gøres let, da den, ligesom en pyrolyseovn, kan varmes op for en stund, hvorefter snavs fjernes fra rist og tragt med en grillbørste.

Ascona gasgrillen kommer kommer med et mindre sidebord og underhylde i massivt træ, der giver praktisk opbevaringsplads, og de redskaber du bruger kan let hænges på de små kroge på sidebordet, så de er lige ved hånden.

Den moderne gasgrill er ideel til terrassen eller altanen, hvor dens grllareal på Ø54 cm giver godt med plads til at tilberede en god anderledes og spændende middag til familie og venner. Grillen har en arbejdshøjde på 86 cm, en nivellerbar grillkugle og højdejusterbare ben, hvilket giver mulighed for at tilpasse grillen efter behov.

Produktinformation:

  • Mål: 97 x 67 x 106 cm (L x B x H)
  • Grillareal: 54 cm (Ø)
  • Arbejdshøjde: 86 cm
  • Brænderydelse: 9.7 kW
  • Grilltype: gas
  • Farve: grå
  • Vægt: 29,7 kg
Mere information
Varenummer 7200612A
Produkttype Gasgrill
Varemærke Outdoorchef
Antal brændere 2
Farve Grå
Grillareal 54 x 54 cm
Serie Ascona
Transportabel Nej
Du anmelder:Outdoorchef gasgrill Ascona 570
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.