Luk

Outdoorchef gasgrill Chelsea 480 G LH 45 cm

Effektiv gas kuglegrill af høj kvalitet fra Outdoorchef med elektrisk tænding og det smarte Easy-Flip-system.

Chelsea 480 G LH er enorm brugervenlig med nem optænding og bliver ligeledes hurtig varm og klar til brug, hvor dens kugleform sikrer en optimal varmefordeling.

Med Chelsea 480 kommer også Outdoorchefs Easy-Flip system, der består af en todelt tragt, hvor den nederste tragt beskytter mod fedtbrande og opflamning, og den øverste giver mulighed for både direkte og indirekte grillning. Med tragten vendt til direkte varme kan du koge, stege eller lave en lækker wokret, mens den indirekte varme giver mulighed for eksempelvis langtidsstegning og bagning direkte på grillen.

Udover, at tragtsystemet beskytter mod fedtbrand, leder den også alt fedt ned i en kop under grillen, hvor fedtdryp opsamles. Rengøringen af grillen gøres let, da den, ligesom en pyrolyseovn, kan varmes op for en stund, hvorefter snavs fjernes fra rist og tragt med en grillbørste

Chelsea 480 har et praktisk design med en integreret lågholder og indbygget termometer, der sørger for, at der kan holdes styr på temperaturen i grillen hele tiden. Derudover kommer kuglegrillen med tre ben og to hjul, der sikrer, at grillen står stabilt, men også let kan flyttes rundt på terrassen efter behov.

Med en højde på 77 cm har Chelsea 480 en behagelig arbejdshøjde og med et grillareal på 45 cm er der mange muligheder for at lave spændende og nye grillretter til venner og familie.

Produktinformation:

  • Mål: 75 x 65 x 98 cm (L x B x H)

  • Arbejdshøjde: 77 cm

  • Grillareal: 45 cm

  • Farve: sort

  • Brænder: 5,6 kW

Mere information
Varenummer 7200901A
Produkttype Gasgrill
Varemærke Outdoorchef
Antal brændere 1
Farve Sort
Grillareal 45 x 45 cm
Serie Chelsea
Transportabel Nej
Du anmelder:Outdoorchef gasgrill Chelsea 480 G LH 45 cm
Anbefalet tilbehør
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i konkurrencen om et gavekort på 1.000 kr.