Luk

Outdoorchef gasgrill Leon 570

Gaskuglegrill fra Outdoorchef i et kompakt design med indbygget termometer, 1-brændersystem og Easy-Flip system.

Leon 570 er let at betjene med elektrisk tænding og et indbygget termometer i låget gør det let at følge med i grillens temperatur, uden at skulle åbne låget hver gang, og dens kuglerunde form giver ligeledes en optimal varmefordeling.

Med gasgrillen kommer også Outdoorchefs Easy-Flip system, der består af en todelt tragt, hvor den nederste tragt beskytter mod fedtbrande og opflamning, og den øverste giver mulighed for både direkte og indirekte grillning. Med tragten vendt til direkte varme kan du koge, stege eller lave en lækker wokret, mens den indirekte varme giver mulighed for eksempelvis langtidsstegning og bagning direkte på grillen.

Udover, at tragtsystemet beskytter mod fedtbrand, leder den også alt fedt ned i en kop under grillen, hvor fedtdryp opsamles. Rengøringen af grillen gøres let, da den, ligesom en pyrolyseovn, kan varmes op for en stund, hvorefter snavs fjernes fra rist og tragt med en grillbørste.

Med dens enkle og kompakte design, vil Leon let kunne finde plads på en altan eller mindre terrasse. En underhylde giver mulighed for at have gasflaske og andre redskaber tæt på, og der er ligeså kroge til grillredskaber monteret på grillen, så de altid er lige ved hånden.

Leon 570 giver mulighed for, at du let kan invitere familie og venner til en lækker grillmiddag eller forberede morgenmad med brød bagt i grillen og grillstegt spejlæg og bacon.

Produktinformation:

  • Mål: 80 x 65 x 115 cm (L x B x H)

  • Arbejdshøjde: 80 cm

  • Grillareal: 54 cm (Ø)

  • Vægt: 24,3 kg

  • Brænder: 8,5 kW

Mere information
Varenummer 7209764A
Produkttype Gasgrill
Varemærke Outdoorchef
Antal brændere 1
Farve Sort
Grillareal 54 x 54 cm
Serie Leon
Transportabel Nej
Du anmelder:Outdoorchef gasgrill Leon 570
Andre købte også
Andre kiggede også på disse produkter

FÅ NYHEDER

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr. 

NYHEDER I DIN INDBAKKE

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag hver måned i lodtrækningen om et gavekort på 1.000 kr.